sly6 Napisano 14 Października 2013 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 ile to osob nie wspomina o chlopaku ale z zachowania,odpowiedzi widac cos innego Wazne jest co bylo podane za 1 razem,do kogo lecialas,na ile czasu itd
ana.lu Napisano 14 Października 2013 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Nie wspominać. Podróżowałaś za granicę już? Wiesz bliżej Polski. Jasne, że tak trochę Europy zwiedziłam, Egipt, Turcja ile to osob nie wspomina o chlopaku ale z zachowania,odpowiedzi widac cos innego Wazne jest co bylo podane za 1 razem,do kogo lecialas,na ile czasu itd Za pierwszym razem też było Miami, też na max dwa tygodnie, w aplikacji miałam wpisane dane jego mamy.
sly6 Napisano 14 Października 2013 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 mialas leciec na 2 tyg a pytasz na forum ze ktos chce byc dluzej niz 2 tyg.. dlaczego o tym pisze,aby Ci pokazac ze czasami widac ze ktos pisze jedno-mowi tez a cos innego widac na rozmowie .. dlatego czasami sa odmowy.
ana.lu Napisano 14 Października 2013 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Wiem, ale plany się zmieniły, przemyślałam wszystkie za i przeciw(było ich więcej) i dlatego wolę być u niego te dwa tygodnie, wrócić i za jakiś czas znowu na trochę polecieć. Wszystko legalnie bez żadnych problemów, kto wie może później K-1 Czyli najlepiej zostać przy opcji 'kolega rodziny'? i czy I-134 w tym wypadku może chociaż w najmniejszym stopniu się przydać?
KaeR Napisano 14 Października 2013 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Nic się de facto nie zmieniło. Moim zdaniem idziesz po kolejną odmowę. Kolega rodziny? Please.
sly6 Napisano 14 Października 2013 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Mozesz miec i 10 takich pism a teraz tak malo kto sie pyta o to a jak pokazesz bez pytania ? I-134 nie pokaze ze wrocisz lecz Twoje odpowiedzi
ana.lu Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2013 czy konsul ma możliwość wglądu na konto bankowe? bo nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi
haneczka019 Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2013 czy konsul ma możliwość wglądu na konto bankowe? Nie żartuj.
sly6 Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2013 co nie znaczy ze jak zobaczy takie konto,sume to uwierzy ze to Twoja kasa Malo kto chce widziec stan konta a jest wazna sama rozmowa,odpowiedzi
appra Napisano 16 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2013 Czyli sam wyjazd do chłopaka na kilka tyg. przekresla szanse dostania wizy ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.