sly6 Napisano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 cos o inwestycji wiec 1 milion lub tez 500 tys dol usd http://www.uscis.gov...000082ca60aRCRD wizy beda ..jak nie turystyczne to na pobyt staly,prace to nie Unia Europejska.
Joanna30 Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 Ale oni sa dziwni, po co im te wizy to ja nie wiem :-/ Jak to po co im te wizy? Bo jakby ich nie było, to pół świata by im się na głowę zwaliło. A nawet jeśli zostaniemy włączeni do ruchu bezwizowego, to ruch taki dotyczy tylko wyjazdów turystycznych, więc do wyjazdu na stałe wiza i tak będzie potrzebna.
SuperTraveller Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 Polska też jest dziwna bo dla przykładu obywatel Rosji czy Ukrainy nie wjedzie na teren naszego kraju bez wizy
kzielu Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 No az tyle to nie. Ale oni sa dziwni, po co im te wizy to ja nie wiem :-/ na razie sproboje szczescia w GC ale za rok gdy skoncze szkole bo teraz skonczylem 3 klase technikum jeszcze jeden rok i bede miec srednie wyksztalcenie to bede mogl brac udzial. Jak sa dziwni to po cholere sie pchasz ? Btw - fajnie by bylo jakby admini jakis limit wieku ustalili dla tego forum...
patrykgiel Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 Jak sa dziwni to po cholere sie pchasz ? Btw - fajnie by bylo jakby admini jakis limit wieku ustalili dla tego forum... To byla przenosnia, i miala byc bardziej traktowana jako zart. Nie musisz od razu mnie wyzywac ;D
lochraven Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 Gdzie Ty tam widzisz chociaż jedno wyzwisko?
sly6 Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 takie cos jest na koncu zdania a wiec w zartach bylo to napisane
patrykgiel Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Dobra, zakonczmy juz ten temat. Mam teraz pytanie gdyby bylo tak, ja, moj tata, mama wzielibysmy udzial w GC i np. ktores z nich by wygralo GC, to kto idzie na rozmowe? Czy wszyscy dostaniemy GC, czy np ja moge ja tylko wykorzystac ??
pyśka Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Większość odpowiedzi na pytania, które zawierasz w tym temacie pojawiło się tutaj: http://forum.usa.info.pl/topic/20393-dv-2013-co-po-1-maja-2012pytaniaodpowiedzi/
kzielu Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Dobra, zakonczmy juz ten temat. Mam teraz pytanie gdyby bylo tak, ja, moj tata, mama wzielibysmy udzial w GC i np. ktores z nich by wygralo GC, to kto idzie na rozmowe? Czy wszyscy dostaniemy GC, czy np ja moge ja tylko wykorzystac ?? Wykorzystac musi ten co wylosowal, reszta moze ale nie musi. Jak ten co wylosowal nie wykorzysta, to reszta moze sobie pojechac np. na Bialorus wtedy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.