marcin1 Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 Wraz ze zbliżającym się czwartkowym wylotem mam do was kilka pytań : 1.Pytanie pierwsze dotyczy jednego podpunktu na druku I-94 a mianowicie punktu gdzie wpisuje się lotnisko z którego zaczyna się nasza podróż do USA.Pamiętam że rok temu musiałem pytać stewardessy bo nie wiedziałem czy mam wpisać Rzeszów czy Frankfurt i właśnie nie mogę sobie przypomnieć co wpisałem 2.Mam pytanie co do mojego miejsca w samolocie . Lecę Boeingiem 767-300 i siedzę na miejscu 37G...mam pytanie czy daleko to miejsce od ,, skrzydła '' samolotu -w sensie wizualnym od okna ( siedział ktoś tam ?? ) Na razie tyle , jak coś to dopisze jeszcze gdy coś mnie będzie trapić Pozdrawiam i dziękuje Marcin
ilya_ Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 co do miejsc - przykladowa grafika....jak widac to dosc daleko skrzydla... http://www.condor.co...00er_101213.gif co do podroozy i miejsca to ja bym wpisal rzeszow...twoja podroz miedzynarodowa zaczyna sie w rzeszowie bowiem lecisz do frankfurtu i juz wtedy przekraczasz granice swojego kraju....
marcin1 Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 nie nie nie ... to był przykład.Rok temu leciałem tak : Rzeszów-Frankfurt-Nowy York a w tym roku lecę Rzeszów-Warszawa-Nowy York PS : Dzięki za tą grafikę ilya_ ale popatrz jest tutaj przykładowy filmik od jakiegoś użytkownika YouTube , leciał Deltą a pisze że ma miejsce 37G ( Delta ma takie same rozmieszczenia ?? )
ilya_ Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 no to warszawa jesli patrzec na podrooz jako na calosc to raczej wpisz rzeszów... hmm, z tym miejscem to wiesz nie wiem....nie moge odszukac jakiejs grafiki...nie pamietam juz jak to bylo z tymi miejscami...wiem ze A jest na 100 procent przy oknie po lewej str samolotu ... nie wiem jak ida dalej,,, a ta grafika nie jest LOT-owska....moze LOT ma jakies swoje indywidualne oznaczanie miejsc...
marcin1 Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 da się to jakoś sprawdzić czy mają inne ? ( Chodzi mi teraz o Delte ) no ja mam rząd G i z tego co grafika ukazuje jest to rząd od prawej strony samolotu ale ciekawi mnie jak to miejsce wygląda ( czy tak jak na tym filmiku )
ilya_ Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 tu cos innego http://www.seatguru....g_767-300ER.php //// edit: sorry za dublowanie kzielu mnie wyprzedzil..
marcin1 Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 dzięki kzielu....oj z tego co widzę to chyba sobie nie zobaczę przez okno skrzydła =((
sly6 Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 widze ze jest male zamieszanie a wiec Marcin wpisujesz ten lot z Warszawy do USA a nie z Rzeszowa jak leciales Rzeszow -Frankfurt to wpisales lot z Frankfurtu bo to sie wpisuje a nie ze lecisz z Rzeszowa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.