dawiddawido Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 To może ja jeszcze zadam pare pytań co by nie tworzyć nowego tematu 1. Czytałem na forum w sumie to takie tylko potwierdzenie międzynarodowe prawko jak mam to nie będzie problemu z jazdą samochodem? 2. Co z np telefonem z androidem. Jeśli mam go zrootowanego to mogą sie dotego doczepić ? 3. Podobnie np z ipodem czy musze mieć jakieś potwierdzenie że piosenki na nim mam legalne? Sprawdza to wogóle ktoś ?
sly6 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 odp 1 nie bedzie problemu odp3 to zalezy od danego urzednika czy sprawdzi czy tez nie co tam masz..
marcin1 Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 właśnie a jak to jest przy wlocie/wylocie z USA. Mogą np. włączyć laptopa i szperać co tam mam czy nie mają takiego prawa ??
kzielu Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Maja prawo jak najbardziej, zdarza sie to raczej bardzo rzadko.
Joanna30 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Zwykle, jeśli o coś proszą, to proszą o otworzenie (ale nie o włączanie), pewnie po to, żeby zobaczyć, czy laptop jest nowy, czy używany.
dawiddawido Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 właśnie jeszcze jedno pytanie a co z zwiąsku z tabletkami ... taki apap może sie przydać czy można go przewieźć ? i jakieś tabletki do wspomagania wątroby ? bo wiadomo jak tam sie tłusto je
sly6 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 marcin maja prawo zatrzymac taki laptop i nic nie zrobisz ..takie jest prawo ... a duzo tych tabletek bedzie/.?
marcin1 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Lot już jutro a ja mam jeszcze jedno trapiące mnie pytanko. Cały czas myślę że czegoś zapomniałem...przy wlocie do USA potrzebny jest tylko Paszport z wizą i bilet co nie ?
Joanna30 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 No i wypełnione druki, które dostaniesz w samolocie
Pacowsky Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Jest stresik co nie w sumie nie wiadomo przed czym a jednak zazdroszczę i życzę miłego pobytu do jakiego miasta uderzasz ? pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.