sly6 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 to zalezy jak ktos jest przygotowany do takiej sesji informacyjnej ,jak ktos mysli ze podane beda na tacy odpowiedzi to sie grubo myli.. Tak wiekszosc odpowiedzi mozna znalesc na stronie Ambasady,CIC i od tego nalezy zaczac aby cos wiecej sie samemu dopytac a i radze tez poczytac rozne fora aguss to jest tylko ,tylko sesja informacyjna ile to takich sesji bylo na temat wyjazdu na stale i sa ludzie ze nigdy nie byli na takich sesjach a juz dawno sa w Kanadzie na stale masz czas,checi to mozesz jechac
aguss Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Nie ma to nic wspólnego z szansą na IEC. Ponoć na spotlaniu nie dowiesz się nic więcej niż jest na stronie. Dzieki za odpowiedz.
aguss Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 to zalezy jak ktos jest przygotowany do takiej sesji informacyjnej ,jak ktos mysli ze podane beda na tacy odpowiedzi to sie grubo myli.. Tak wiekszosc odpowiedzi mozna znalesc na stronie Ambasady,CIC i od tego nalezy zaczac aby cos wiecej sie samemu dopytac a i radze tez poczytac rozne fora aguss to jest tylko ,tylko sesja informacyjna ile to takich sesji bylo na temat wyjazdu na stale i sa ludzie ze nigdy nie byli na takich sesjach a juz dawno sa w Kanadzie na stale masz czas,checi to mozesz jechac Dzieki sly6:) checi to ja mam, niestety nie mam czasu na dojazd do Wawy. Ja sie tylko obawialam, ze osoby ktore sie pofatygowaly beda mialy jakas przewage ( w koncu znalazly czas i wykazaly wieksza inicjatywe)... no ale skoro mowisz ze nie ma to zadnego znaczenia to super, choc patrzac na rosnace zainteresowanie Kanada i czas w jakim rozchodza sie wizy to szanse sa male. Ps. Przepraszam za brak PL znakow.
sly6 Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 ciekawe ze kiedys Kanada nie byla taka na topie pamietam rok 2009 i 2010 ile miejsc zostawalo
antii Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 no to słyszałam, że wiele zmian w tym roku. Zobaczymy co napiszą osoby bedące na spotkaniu
antii Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 nikt nie był na tym spotkaniu? Cisza przed burzą pytań, zaraz zacznie się program, a tu spokój powodzenia wszystkim
Pacowsky Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 ok i jak. udało się ? myślalem ze szybciej te miejsca się rozejda i tak bym się nie śpieszył )
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 juz jest lista oczekujacych wiec jakies z 20 pare min i po miejscach dla pracy wakacyjnej antii zobacz temat inny o IEC tam opisuje spotkanie MissBella Ona byla
antii Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 czy ten numer trzy cyfrowy na końcu to numer zgłoszenia?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.