Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hej,

Mam pytanie odnośnie International Experience Canada (interesuje mnie ta kategoria w której nie potrzebuje danych pracodawcy) czy jeżeli ktoś z was juz był to załatwiał to wszystko sam czy korzystał z pomocy jakiś pośredników? w październiku planuje wyjazd na rok, ponieważ mam tam rodzine także nie będzie tak trudno. Znalazłam pośrednika... nawet z nimi rozmawiałam i za to że zajmą sie moją sprawą chcą ponad 600$ więc sie tak zastanawiam czy warto? Bo w sumie nie wiem od czego mam zacząć, i nczy można samemu to wszystko ogarnąć?

z góry dzięki za odp.

Napisano

wiesz o tym ze od stycznia 2013 beda nowe zasady i przyjmowania wnioskow?

kolejna sprawa jak umiesz jezyk,obsluge komputera,,jesli choc troche znasz to sobie poradzisz

sa ludzie z podstawa znajomoscia jezyka i sami wszystko zalatwiaja i dostaja takie pozwolenia

Napisano

Witam. Mam pytanie czy może się orientujecie jaki rzeczy mogę zabrać do samolotu lecącego do Vancouver. Chodzi mi np. o wędlinę zapakowaną termicznie i przyprawy różnego rodzaju.

Z góry dziękuje za szybką odpowiedź.

Napisano

hej, ja też planuję wyjazd z IEC w 2013r. Czy jest wśród was ktoś kto chce załatwić wszelkie formalności (jak pojawią się nowe zasady i wytyczne) i wyjechać jak najszybciej? Fajnie by było się poznać i może wyjechać razem. W grupie raźniej :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...