Diverse Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Working Holiday bym wpisał albo puste i tyle chyba że pytanie dotyczy potencjalnej branży w jakiej będziemy pracować czy coś w tym stylu
Heather80 Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Working Holiday wybiera się na samym początku z pick listy. Dzięki Diverse. Zostawiam puste w takim razie, bo szczerze to ja jeszcze nie wiem w jakiej branży chcę tam pracować Zresztą wydaje mi się, że jeśli się coś żle wypełni to pewnie poproszą o poprawę.
Diverse Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Masz zaklepane miejsce już więc raczej odmowy od razu nie dostaniesz
Kodf Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Słuchajcie udało się dostać ten list akceptacyjny. Nr 179. Tylko nie bardzo wiem co dalej. Wypełniłem to "come to Canada" i dostałem personal checklist code. wydrukowałem całą stronę tak jak kazali zeby sobie zachować, tylko gdzie ja mam się udać, żeby zrobić rejestrację?
modern warfare Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Jak dlugo od momentu zweryfikownej zaplaty czeka siena Conditional Acceptance Letter? Słuchajcie udało się dostać ten list akceptacyjny. Nr 179. Tylko nie bardzo wiem co dalej. Wypełniłem to "come to Canada" i dostałem personal checklist code. wydrukowałem całą stronę tak jak kazali zeby sobie zachować, tylko gdzie ja mam się udać, żeby zrobić rejestrację? Musisz utworzyc konto na www.cic.gc.ca poprosza cie o numer paszportu i konto zostanie utworzone po odpowiedzi na kilka pytan. Pojawi sie tez check lista wykaz dokumentow i formularzy ktore trzeba zalaczyc do aplikacji.
Kodf Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Chyba coś jest nie tak bo zakładam już konto wypełniam imię nazwiko datę itd i pojawia się komunikat SORRY ... this on-line service is currently not available. Possible reasons: We are currently updating this Web site. We are experiencing technical difficulties. Please try again later. Z tym, że z tego co zrozumiałem z innych wypowiedzi u was działa. Więc faktycznie akurat robią sobie update czy u mnie jest coś nie tak? Próbowałem w IE i w chromem. Dajcie znać czy ktoś miał taki komunikat?
modern warfare Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Chyba coś jest nie tak bo zakładam już konto wypełniam imię nazwiko datę itd i pojawia się komunikat SORRY ... this on-line service is currently not available. Possible reasons: We are currently updating this Web site. We are experiencing technical difficulties. Please try again later. Z tym, że z tego co zrozumiałem z innych wypowiedzi u was działa. Więc faktycznie akurat robią sobie update czy u mnie jest coś nie tak? Próbowałem w IE i w chromem. Dajcie znać czy ktoś miał taki komunikat? Jest info u nich na stronie ze robili jakis update.
Diverse Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 2 dni temu po wypisaniu danych paszportu i swoich otrzymałem taki sam komunikat po czym nie mogłem się zalogować i dostałem bana na 1 dzień
elzbieta90 Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 wypelnilam ta ankiete, te wszystkie dokumenty i jak teraz zalozyc to konto MyCIC?
Kodf Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 wypelnilam ta ankiete, te wszystkie dokumenty i jak teraz zalozyc to konto MyCIC? Ja to znalazłem tak. Na finalnej stronie którą masz wydrukować lub zapamiętać w step 5 jest Register. Tam wybrałem CGKey i w zakładce Register wypełniasz wszystkie pola. login hasło pytania pomocnicze itd i masz konto.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.