Kodf Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 Słuchaj wpisałem przed chwilą jeszcze raz moje imię i nazwisko dużymi literami dla odmiany i nr paszportu bez spacji po tych 2 literach czyli XX12345567 i zadziałało.
Diverse Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 Słuchaj wpisałem przed chwilą jeszcze raz moje imię i nazwisko dużymi literami dla odmiany i nr paszportu bez spacji po tych 2 literach czyli XX12345567 i zadziałało. Wszystko z dużej?
Kodf Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 tak właśnie pisałem ale myślę, że tu może bardziej chodzić o ten brak spacji między literami z paszportu a nr paszportu ale na wszelki zrób z duzych
Diverse Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 To jest tylko ten brak spacji ale teraz mi muli ta strona że nawet nie mogę nic wypełnić omg
Kodf Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 no własnie mi też i nie przyjął mi checklist code napisał ze jest nieprawidłowy a zrobiłem ctr c ctr v więc nie mogłem się pomylić. No nic chwilowo się wszystko zwiesiło i nie mogę się nawet znów zalogowac :-) ale przynajmniej do przodu
Diverse Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 Heh jestem ciekaw czy inni też bez spacji wpisywali Bo tam nigdzie raczej nie pisało tego. Dzięki bardzo, w sumie ten paszport to by była ostatnia rzecz jaka mi do głowy by wpadła. Ciekaw jestem czy jeszcze będą jakieś problemy na naszej drodze związane z uploadem etc. BTW. Nie wiem czy skanować te zdjęcie z paszportu czy jutro iść do fotografa po elektroniczną kopie
Kodf Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 Ja mam paszport starszy niż 6 miesięcy a oni fotke chcą z ostatnich 6 więc i tak musiałem zrobić nową bo potem zobaczą, że mam to samo w paszporcie i jeszcze się będą czepiać. Ja narazie jeszcze za daleko nie zaszedłem z aplikacją bo mi się tak wiesza i długo ładuje, że właściwie niczego nie mogę zrobić.
Kodf Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 No i juz jest problem kiedy dodaję pliki przy niektórych wyskakuje mi taka wiadomość. Miał ktoś podobny problem. Wyskoczyły przy załączaniu PDFa oraz jednego z JPG ale innego jpg mogłem dodać bez problemu. Nieprawidłowa brama! Serwer otrzymał nieprawidłową odpowiedź od kolejnego serwera. Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem . Error 502 onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca Tue Feb 26 14:13:57 2013 Apache
Diverse Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 paszport mam z 17 września co o tym myślisz? przyczepią się?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.