sly6 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 a tam byly Twoje dane jak nazwisko ? a jak wyjdzie i Kanada sie dowie ze robiles na cos falszywego to i tam mozesz miec pod gorke,oczywiscie praca nielegalna przejdzie tam jadac na stale ale nic falszywego..
Bercik1992 Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Na tym ssn było moje imie i nazwisko to jest wszystko wydrukowane na kartce ale chyba nic wiecej musiałbym jutro sprawdzić. Oczywiscie jezeli chodzi o Kanade to wszystko na legalu...
sly6 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 no dobra na legalu ale jak USA cos bedzie miec do Ciebie to wtedy bedziesz musial przedstawic pewne dokumenty z pobytu w USA a tam wyjdzie ze miales cos nie tak..jak bedzie sprawa a wtedy wyjdzie po odciskach palcow ze cos bylo nie tak z prawem.bo wiesz ze musisz miec zaswiadczenie z FBI o niekaralnosci jak chcesz tak wszystko robic na legalu i w porzadku.
Bercik1992 Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 o jaką sprawe tobie chodzi ? ja odciski palców dawałem tylko w ambasadzie... Jezeli chce sie ubiegac o prace w kanadzie to musze miec zaswiadczenie z FBI ? coś pewnie mi sie pochrzaniło bo nie bardzo rozumiem
sly6 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Widze ze za duzo nie czytales o wyjedzie do Kanady i staraniu sie o zaswiadczenie z FBI aby dostac zaswiadczenie z FBI musisz im wyslac swoje odciski palcow aby sprawdzili czy figurujesz w rejestrze..dlatego napisalem o tych odciskach palcow I teraz jak zasady przyznawania wiz do Kanady beda takie ze musisz miec takie zaswiadczenie to bedziesz musial je dostarczyc i juz..
Bercik1992 Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 nie mam dużej wiedzy o prawie kanady a to ze moje imie i nazwisko na ssn cos zmienia na lepsze czy gorsze chociaz pewnie tylko na gorsze
sly6 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 na gorsze,,bo sa Twoje dane na falszywym numerze ...
Rademedes Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Z drugiej strony to tylko karta z numerem i nazwiskiem a nie jeden "Kowalski" po swiecie chodzi. Mysle, ze sa male szanse, ze ktos to znajdzie, wszystko zalezy kto i jak sie tym numerem poslugiwal i jakie dodatkowe dokumenty przedstawial. Zrob sobie online "background check" po tym numerze i zobacz do kogo on nalezy w ogole. Taka przyjemnosc kosztuje od $9 do $40.
pelasia Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Kanada zawraca z granicy nawet jesli ktos mial w USA DUI, wiec podejrzewam, ze jesli wyjdzie na jaw, ze pracowales w US nielegalnie na falszywym ssn to raczej nie uslyszysz ''welcome to canada" na granicy.
kzielu Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Z drugiej strony to tylko karta z numerem i nazwiskiem a nie jeden "Kowalski" po swiecie chodzi. Mysle, ze sa male szanse, ze ktos to znajdzie, wszystko zalezy kto i jak sie tym numerem poslugiwal i jakie dodatkowe dokumenty przedstawial. Zrob sobie online "background check" po tym numerze i zobacz do kogo on nalezy w ogole. Taka przyjemnosc kosztuje od $9 do $40. Zdziwilbys sie - jestem dopisany do karty kredytowej zony jako authorized user - nigdy nie podala im mojego SSNu a karta widnieje w moim credit reporcie z Experiana. Bottom line - powiazac czlowieka z aktywnoscia jest bardzo latwo...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.