Skocz do zawartości

Zmiany W Umawianiu Się Na Rozmowę Z Konsulem I Opłatach Wizowych

Caroll&!#

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Posłuchałam się Laurki i umówiłam się elektronicznie super sprawa :) polecam każdemu robic opłate i mozna sie umówić :) 6 wrzesnia trzymać kciuki Kochani pliiiiiiissssss!!!!!!

• Odpowiedzi 110
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Nie musze się logować ale na tej stronie wiedziała bym czy z papierami co im wysłałam wsio okej, nie mam pojęcia mogłam byka strzelić w nazwisku zamienić literki albo dodać "x" bo czasami tak mi się zdarza. Generalnie nie muszę się tam logować mam numer spisany i wiem że odbiór dokumentów na ulicy Wirażowej 35 , datę i czas spotkania więc nie muszę.....no nic będę dzwonić i pytać czy wsio okej z moimi formularzami jest :) Pozdrawiam buziaki :*

• 1 miesiąc później...
Napisano

Zmieniły sie zasady do do formularzy nieimigracyjnych, ale też jestem troche zbita z tropu.

NA stronie ambasady przy tych ogólnych informacjach jest zmiana, ze nalezy wypełnić DS-160.

Za to jak przeszukuje sie stronę głebiej, dane nie sa zaktualizowane i tam sa wymagane wnioski Ds-156 i DS-156k.

Wiec teraz do końca nie wiadomo co wypełnić przy umawianiu sie na rozmowę. W ogóle tych wniosków 156 i 156k nie będzie? Moze ktos ma świerzsze informacje, albo całkiem niedawno sie umawiał, gdzie ta zmiana juz istaniała.

Napisano

DS-160

Ta zmiana weszła już naprawdę dawno (choć może to pojęcie względne ;) ) Wypełniasz tylko DS-160, następnie dokonujesz odpowiedniej opłaty i umawiasz się na rozmowę

Napisano

Dziękuję bardzo!

Świetnie, że informacje na stronie sa tak pieknie zaktualizowane!

Od razu odpowiedziałas na moje pytanie w głowie, bo zastanawiałam sie jaka to była kolejnośc do umawiania rozmowy :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...