KasiaHania Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Posłuchałam się Laurki i umówiłam się elektronicznie super sprawa polecam każdemu robic opłate i mozna sie umówić 6 wrzesnia trzymać kciuki Kochani pliiiiiiissssss!!!!!!
Malgorzata77 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Będziemy! Powodzenia, na pewno pójdzie świetnie
KasiaHania Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Kurczaki walnełam literówke w mailu jak sie logowałam i ustalałam wszystko i teraz nie moge sie zalogowac bo mam złe username
Malgorzata77 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 A gdzie się nie możesz zalogować? Na ustraveldocs.com ?
Malgorzata77 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Ale już opłaciłaś wizę i umówiłaś się na rozmowę, tak? Musisz sie tam jeszcze po coś zalogować? Hmm...A nie pamiętasz co to mogła być za literówka?
KasiaHania Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 Nie musze się logować ale na tej stronie wiedziała bym czy z papierami co im wysłałam wsio okej, nie mam pojęcia mogłam byka strzelić w nazwisku zamienić literki albo dodać "x" bo czasami tak mi się zdarza. Generalnie nie muszę się tam logować mam numer spisany i wiem że odbiór dokumentów na ulicy Wirażowej 35 , datę i czas spotkania więc nie muszę.....no nic będę dzwonić i pytać czy wsio okej z moimi formularzami jest Pozdrawiam buziaki :*
Misuzu Napisano 20 Października 2013 Zgłoś Napisano 20 Października 2013 Zmieniły sie zasady do do formularzy nieimigracyjnych, ale też jestem troche zbita z tropu. NA stronie ambasady przy tych ogólnych informacjach jest zmiana, ze nalezy wypełnić DS-160. Za to jak przeszukuje sie stronę głebiej, dane nie sa zaktualizowane i tam sa wymagane wnioski Ds-156 i DS-156k. Wiec teraz do końca nie wiadomo co wypełnić przy umawianiu sie na rozmowę. W ogóle tych wniosków 156 i 156k nie będzie? Moze ktos ma świerzsze informacje, albo całkiem niedawno sie umawiał, gdzie ta zmiana juz istaniała.
Dragony Napisano 20 Października 2013 Zgłoś Napisano 20 Października 2013 DS-160 Ta zmiana weszła już naprawdę dawno (choć może to pojęcie względne ) Wypełniasz tylko DS-160, następnie dokonujesz odpowiedniej opłaty i umawiasz się na rozmowę
Misuzu Napisano 20 Października 2013 Zgłoś Napisano 20 Października 2013 Dziękuję bardzo! Świetnie, że informacje na stronie sa tak pieknie zaktualizowane! Od razu odpowiedziałas na moje pytanie w głowie, bo zastanawiałam sie jaka to była kolejnośc do umawiania rozmowy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.