kzielu Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 Carol - daj spokoj przeciez ona pisze prace magisterska, szkoda ze z czytaniem dosc prosto napisanych zdac po polsku ma problemy - a dokladnie z ich rozumieniem...
Gość Ava1984 Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 Moje dyplomy sa liczone w usa wiec nie wiem jakie Ty posiadasz kochana i ludzie mogą sobie wmawiac ile chca , ze przez to , że wjechali do usa na k1 czy green card czy czyms innym maja słabo płatna prace albo siedza na pupie raczej siedza bo nie znają języka nie mowie o pierwszych miesiacach po wylocie i nie mowie o wszystkich mowie o tym co tu przeczytalam i czym ludzie sami sie chwalą i nikogo nie oceniam osoby te same wystawiają swoje swiadectwo zaradnosci takze Look before you leap A nie - jedz i narzekaj bo nie przemyslalas jak to bedzie i , ze lepiej jest jednak w Polsce jak to tu pisza co niektore osoby widze , że bardzo osobiscie bierzesz to do siebie zreszta piszesz o pól roku w "zawieszeniu " bo czekaja kobiety na uregulowanie statusu , nie widze przyczyn dla ktorych po 6 miesiacach kochajacy maz nie moze pomoc w znalezieniu dobrej pracy albo nie mozna zacząc studiów na nowo , zeby sie liczyły i ułatwily prace , skoro polskie studia wg ciebie sie nie licza i skoro małzonek deklarowal sie , ze zapewni danej kobiecie opieke zreszta jak to taka wielka milosc zawsze mozna ślub w Polsce zalatwic i potem miec cr1 i wszystko slicznie załatwione po wlocie do USA mozesz isc do pracy od razu , oczywiscie pracy odpowiadajacej Twojej zaradnosci , poziomowi języka i wyksztalcenia i umiejetnosciom , bo pracy nie rozdaja na podstawie tego jaka kto ma wize tyle w tym temacie
Caroll&!# Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 Osobiście tego do siebie nie biorę, bo większość tego, co napisałaś mnie nie dotyczy. Raczej Twoje niesprawiedliwe generalizowanie i bezpodstawne osądzanie innych mnie sprowokowało do odpisania... Racja kzielu, niestety nie warto było
Gość Ava1984 Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 nie ma znaczenia czy pisze prace magisterska czy nie , nie wymadrzam sie z tego powodu , jednak jak widac co niektórym osobom przydalyby sie studia biorac pod uwage ich naiwnosc i brak wiedzy ogolnej i zyciowej na temat czegokolwiek , takze Twoja opinia kizielu na moj temat mnie guzik obchodzi i ciesze sie , ze ja nic nie rozumiem a Ty wszystko rozumiesz na pewno jest tak jak piszesz a co do carol to bierzesz to osobiscie i sie oburzasz , poniewaz w trzezwy sposob skomentowalam żenujace opisy co niektorych osob , nie oceniam ogólu, jak napisalas sprowkowalam Cie do napisania , nie wiem po co sie oburzasz w takim badz razie , jak to co napisalam jest tak naprawde parafraza wypocin wymądrzających sie osob , jestem ostatnia do krytykowania pojedynczej jednostki i nie mam zamiaru sie tu kłocic z nikim , jesli kogos urazilam np Ciebie carol ? to przepraszam ale nie bede tolerowac rasizmu i od tego zaczely sie moje komentarze ale po raz kolejny jak widze nie ma sensu miec swojego zdania w tym kraju i nie ma co dyskutowac , pozdrawiam
Jackie Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 Przestań się wygłupiać. Intencje masz dobre, ale z tą edukacją coś chyba jednak na bakier
Gość Ava1984 Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 tak masz racje na bakier z edukacja swiadectwo dojrzalosci ( stara matura ) z wyróznieniem , dwa certyfikaty językowe FCE i CAE w wieku 17 lat ,dwa kierunki studiow anglistyka oraz dziennikarstwo i komunikacja spoleczna , teraz studia magisterskie ktore robie w jeden rok a nie w dwa wiec generalnie na bakier jestem jak najbardziej z edukacja a intencje mam zawsze dobre , jak rowniez duzy dystans do siebie dlatego sie nie przejmuje tym co piszecie chcialabym zobaczyc wasza edukacje skoro tak czepiacie sie mojej , ktora sie nie chwalilam tylko wytlumaczylam BIG bo sie zapytal na czym polegaja moje jak on to ladnie napisal badania naukowe i nie wyglupiam sie , jestem ZWYKLYM uzytkownikiem forum jak kazdy i powiedzialam jakie jest moje zdanie i tyle
Jackie Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 tak masz racje na bakier z edukacja swiadectwo dojrzalosci ( stara matura ) z wyróznieniem , dwa certyfikaty językowe FCE i CAE w wieku 17 lat ,dwa kierunki studiow anglistyka oraz dziennikarstwo i komunikacja spoleczna , teraz studia magisterskie ktore robie w jeden rok a nie w dwa wiec generalnie na bakier jestem jak najbardziej z edukacja a intencje mam zawsze dobre , jak rowniez duzy dystans do siebie dlatego sie nie przejmuje tym co piszecie chcialabym zobaczyc wasza edukacje skoro tak czepiacie sie mojej , ktora sie nie chwalilam tylko wytlumaczylam BIG bo sie zapytal na czym polegaja moje jak on to ladnie napisal badania naukowe i nie wyglupiam sie , jestem ZWYKLYM uzytkownikiem forum jak kazdy i powiedzialam jakie jest moje zdanie i tyle Człowiek wyedukowany nie musi sie chwalić dyplomami ni certyfikatami. Człowieka wykształconego poznaje sie po sposobie wypowiedzi. Ty robisz błędy ortograficzne i stylistyczne, masz ograniczone słownictwo i ogólną manierę egzaltowanej piętnastolatki. Przysrywaneczki w kierunku osób pochodzących z malych miasteczek? U osoby która "nie toleruje rasizmu"? Pochwalam tępienie rasizmu, ale Twój ton i poczucie wyższości są denerwujące. Jak dla mnie EOT, przynajmniej w tej kwestii.
Gość Ava1984 Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 Świetnie sie składa Jackie jestes administratorem prawda ? czy moglabys mi udzielic informacji jak sie wykasowuje konto z tego forum poniewaz nie posiadacie takowej informacji w Pomoc ?
Jackie Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 Świetnie sie składa Jackie jestes administratorem prawda ? czy moglabys mi udzielic informacji jak sie wykasowuje konto z tego forum poniewaz nie posiadacie takowej informacji w Pomoc ? Wiadomość na priv i mogę zamknąć konto Choć nie widzę takiej potrzeby, możesz po prostu przestać pisać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.