leszekny Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 Witam - jakie zapytanie wysylacie o potwierdzenie otrzymana wyslanych dokumentow? Skopiowane z innego tematu ale jakkolwiek nie zapytasz podając prawidłowe dane odpowiedzą. Teraz zajmuje im to dość długo Hello I am a winner in DV 2014(CN: xxxxxx) I would like to make sure whether all the documents arrived. I would be grateful for your response. imię nazwisko aplikanta CASE NUMBER: 2014EU000xxxxx PA NAME: nazwisko, imię aplikanta DATE OF BIRTH: MM-DD-YYYY (data urodzenia słownie) PREFERENCE CATEGORY: DV DIVERSITY FOREIGN STATE CHARGEABILITY: POLAND POST: WARSAW i na jaki e-mail .dziekuje Niki idziesz na łatwiznę KCCDV@state.gov
niki2 Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2013 Dziekuje za odpowiedz . Odnosnie e- maila nie ide na latwizne -pytam dlatego ze kiedy probowalam na ten adres wyslac wiadomosc pojawiala mi sie odpowiedz NIEPRAWIDLOWY format wiadomosc nie zostanie wyslana
sly6 Napisano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Lipca 2013 a co pisalas i gdzie i jaka kto jest skrzynka pocztowa,onet,wp czy jak?
niki2 Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2013 Witam skrzynka pocztowa na wp w naglowku napisalam winner 2014 dane podalam jak wyzej (tak jak proponuje leszekny) po kilku probach w koncu udalo mi sie wyslac e-maila , jednak wiadomosc jaka otrzymalam wyglada tak The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry
uslow Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2013 Czyli podali te same informacje (jakie dane do weryfikacji podać przy próbie kontaktu za pomocą poczty elektronicznej), które były zawarte w liście z barecode'em przy sparawdzaniu statusu tak/nie wylosowany.
leszekny Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2013 A ja myśle, ze w temacie powinieneś zamieścić swój CN jaki został Ci nadany w losowaniu.
uslow Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2013 Skopiowane z innego tematu ale jakkolwiek nie zapytasz podając prawidłowe dane odpowiedzą. Teraz zajmuje im to dość długo Hello I am a winner in DV 2014(CN: xxxxxx) I would like to make sure whether all the documents arrived. I would be grateful for your response. imię nazwisko aplikanta CASE NUMBER: 2014EU000xxxxx PA NAME: nazwisko, imię aplikanta DATE OF BIRTH: MM-DD-YYYY (data urodzenia słownie) PREFERENCE CATEGORY: DV DIVERSITY FOREIGN STATE CHARGEABILITY: POLAND POST: WARSAW Niki idziesz na łatwiznę KCCDV@state.gov A ja myśle, ze w temacie powinieneś zamieścić swój CN jaki został Ci nadany w losowaniu. Ten wyżej podany wzór listu do KCC jest autorstwa mojego i mojej żony. W temacie wiadomości podaj CN, imię i nazwisko aplikanta, datę urodzenia (format MM-DD-YYYY) i rodzaj kategorii wizowej (DV DIVERSITY). Ja podałem to wszystko aby w razie czego niczego nie zabrakło, jeśli czegoś zabraknie to przysyłają e-mail z informacjami, które trzeba podać w celu weryfikacji i otrzymania odpowiedzi czy wniosek jest procesowany. Po tygodniu otrzymaliśmy odpowiedź, że wniosek jest procesowany i że po 15 sierpnia trzeba się spodziewać nowych informacji co dalej. Ważne, że działa
kanadol Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2013 Bedzie dolosowywanie zielonych kart w tym roku, cos kolo pazdziernika ? ma ktos jakies info z przeciekow ? PEACE
pasikonik Napisano 18 Września 2013 Zgłoś Napisano 18 Września 2013 witam bardzo czy w tym roku jesienią jesteś brani po uwage jako naród do loterii czy możemy brać udział kiedy to wiadomo słabo z moim angielskim jest i temu tu pytam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.