ilya_ Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 no i ponoc obama przodował w 2 debacie.
krowa12 Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 no i ponoc obama przodował w 2 debacie. Ponoc tak (co bylo do przewidzenia po pierwszej)...ja niestety nie zdarzylam obejzec
lochraven Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 Nic nie straciłaś, nawet próbowałem oglądać, ale po 5 minutach mało nie usnąłem. Widziałem tylko, jak Romney się za wszelką cenę próbował zdystansować od Busha.
gal Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 Obamak przodowal a i owszem w klamstwach jak zwykle, poparla go tez lewaczka Crowley w klamstwach tak ze wszystkie drogi po trupach prowadza do osiagniecia nast kadencji a jakze
mikun Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 jak juz mówiłem Romney nie ma żadnych szans ale to żadnych... Jest kryzys i lewicowośc na świecie jest w modzie jak nigdy...dzisiaj ludzie chcą słyszec że Państwo im da, ze wszelkie mniejszosci (sexualne tez) powinny miec wieksze prawa... że opodatkujmy bogatych itd... P.S notabene chyba ktos wyliczył że jak opodatkujemy najbogatrzych amerykanów podatkiem 75% to tej kasy starczy rządowi na niewiele ponad 2 godziny bo rząd federalny wydaje teraz takie sumy i w takim tempie że już nawet rynki finansowe największegp najbogatszego kraju nie są w stanie mu tyle pozyczać....jedyne rozwiązanie to dopisywanie 40mld usd na balance sheet FEDu co miesiąc...do wiosny gdzies tak bo pozniej będzie trzeba to zwiększać sukcesywnie przecież...tak jak narkoman zwiększa dawki...
mikun Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 zreszta potrzeba też kasu na foodstamps, które sa znowu all time high http://www.zerohedge.com/news/2012-10-05/us-foodstamp-usage-rises-new-record-high
jkb Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 Obamak przodowal a i owszem w klamstwach jak zwykle, poparla go tez lewaczka Crowley w klamstwach tak ze wszystkie drogi po trupach prowadza do osiagniecia nast kadencji a jakze Szkoda tylko, że to Romneyowi kłamstwo i Obama, i host wytknęli. Jak to znajomy po obejrzeniu debaty powiedział: Mitt Romney's campaign strategy: "Lie faster than you can fact-check!". lol
gal Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 przeciez napisalem ze to lewaczka, a dla siebie samego sprawdz fakty. Obamaki klamal i Crowley tez wszystkie lewackie media przekrecanie faktow maja opracowane do perfekcji
jkb Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 Oczywiście, zarówno lewicowe jak i prawicowe media kręcą jak się da. A fakt faktem był, że Obama ogłosił atak w Bengazi aktem terroryzmu nazajutrz po fakcie, a Romney się tylko ośmieszył próbując to kontestować.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.