PinoO7 Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Witam . Leciał ktoś z was może Air france do Usa/Chicago ? znalazłem naprawde dobry bilet ,lecz mam godzine przesiadki w Paryżu i boje się o mój bagaż że nie pojedzie ze mną dalej...a,czytałem że czasem się im zdarzają takie przypadki że bagaż się "gubi". Jak wrażenia z Air france ogólne ? Pozdrawiam ; )
skwareek Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Ja lecialam raz i jedynym problemem bylo odnalezienie sie na lotnisku . Ale to bylo moj pierwszy lot w zyciu wiec pewnie dlatego.
Big Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Wrazenia na pewno lepsze niz LOT. Co do bagazu, jest ryzyko, ze nie zdaza...
dareknow0 Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Air France z całą pewnością jest jedną z lepszych linii lotniczych . Nie masz czego się obawiać . Jeśli gdzieś przeczytałeś ,że zgubili bagaż albo były opóźnienia to takie sytuacje zdarzają się w najlepszych liniach.Jeżeli np.bagaż zostanie zagubiony lub wsadzony do innego samolotu to jest to najczęściej błąd obsługi danego lotniska a nie linii lotniczych.
jan sprawiedliwy Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Witam . Leciał ktoś z was może Air france do Usa/Chicago ? znalazłem naprawde dobry bilet ,lecz mam godzine przesiadki w Paryżu i boje się o mój bagaż że nie pojedzie ze mną dalej...a,czytałem że czasem się im zdarzają takie przypadki że bagaż się "gubi". Jak wrażenia z Air france ogólne ? Pozdrawiam ; ) A ile czasu masz na przesiadke w Paryzu ?
Big Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Niewazne czyj to blad, wazne, ze to sie zdaza - a godzina przy lotach interkontynentalnych, to malo czasu...
sly6 Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Jan sprawiedliwy,masz to w 1 poscie ..1 godz na przesiadke.
dareknow0 Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Niewazne czyj to blad, wazne, ze to sie zdaza - a godzina przy lotach interkontynentalnych, to malo czasu... Oczywiście ,że to za mało czasu .Prawie zawsze przy lotach kontynentalnych zdarzają się opóźnienia .Często latam do Polski różnymi liniami i nigdy nie zdecydowałbym się na kupienie biletu mając tylko godzinę na przesiadkę . Dwie godziny to minimum ,obojętne czy to będzie Air France czy jakakolwiek inna linia.
sly6 Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 ale znajoma miala i 45 min i bylo ok z przesiadka ile to osob kiedys pisalo ze mialo 45 min i bylo ok wazne aby isc do kolejnego wyjscia
kzielu Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Znowu - Panowie frequent travellerzy - bez jaj. W Paryżu CDG przesiadałem się chyba z 50 razy, z przesiadkami pomiędzy 45 min a 1h30m - na samolot nie zdążyłem tylko raz, głównie dlatego że samolot z WAW był opóźniony (i to był jedyny raz kiedy mój bagaż nie doleciał). Teraz latam przez AMS bo uważam to za lepsze lotnisko, ale CDG daje radę i jak się doleci na czas to przez godzinę się zdąży.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.