Morav Napisano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2015 Kurczę Panowie, skoro w USA wszyscy są po MiBM to widzę, że czeka mnie świetlana przyszłość :-) A jak Wam się pracuje i zarabia po tych studiach?
KaeR Napisano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2015 Kurczę Panowie, skoro w USA wszyscy są po MiBM to widzę, że czeka mnie świetlana przyszłość :-) A jak Wam się pracuje i zarabia po tych studiach? Mam jeden komentarz, bez GC lub USC wybor pracodawcy sie troche ogranicza. Niektorych miejsc to ja nawet nie moge pozwiedzac a co dopiero dla nich pracowac.
jkb Napisano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2015 Nie wszyscy po MiBM ale tez politechnika! Na prace i zarobki narzekac nie mozna
krzys.rax Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2015 Panowie tak tylko dla rozjaśnienia: operator CNC nie jest moją pracą marzeń, ale w każdej branży zaczyna się od niskich stopni żeby później piąć się w górę. Gdybym miał ambicje tylko na operatora to ukończył bym jedynie kurs/kilka kursów i atakował do pracy. Do klikania w zielony guzik nie trzeba być magistrem
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2015 Panowie tak tylko dla rozjaśnienia: operator CNC nie jest moją pracą marzeń, ale w każdej branży zaczyna się od niskich stopni żeby później piąć się w górę. Gdybym miał ambicje tylko na operatora to ukończył bym jedynie kurs/kilka kursów i atakował do pracy. Do klikania w zielony guzik nie trzeba być magistrem Znam wielu magistrow dla których ogarniecie "klikania w zielony guzik" jest niemożliwe do osiagniecia. Niestety, dotyczy to również inzynierow.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.