Skocz do zawartości

Dokończenie Edukacji Wyższej W Usa?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Kurczę Panowie, skoro w USA wszyscy są po MiBM to widzę, że czeka mnie świetlana przyszłość :-) A jak Wam się pracuje i zarabia po tych studiach?

Mam jeden komentarz, bez GC lub USC wybor pracodawcy sie troche ogranicza. Niektorych miejsc to ja nawet nie moge pozwiedzac a co dopiero dla nich pracowac.

Napisano

Panowie tak tylko dla rozjaśnienia: operator CNC nie jest moją pracą marzeń, ale w każdej branży zaczyna się od niskich stopni żeby później piąć się w górę. Gdybym miał ambicje tylko na operatora to ukończył bym jedynie kurs/kilka kursów i atakował do pracy. Do klikania w zielony guzik nie trzeba być magistrem :D

Napisano

Panowie tak tylko dla rozjaśnienia: operator CNC nie jest moją pracą marzeń, ale w każdej branży zaczyna się od niskich stopni żeby później piąć się w górę. Gdybym miał ambicje tylko na operatora to ukończył bym jedynie kurs/kilka kursów i atakował do pracy. Do klikania w zielony guzik nie trzeba być magistrem :D

Znam wielu magistrow dla których ogarniecie "klikania w zielony guzik" jest niemożliwe do osiagniecia. Niestety, dotyczy to również inzynierow. :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...