makdonald Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Gorzej jak mezowi sie nie uda dostac obywatelstwa (np. good moral character) i wtedy caly misterny plan w p***u.... no, tak zeby to jeszcze bylo w te wlasciwa "p***u" ps joaska - just kidding
makdonald Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 uga - tak jak pisalem : mam juz dwa "ostrzezenia"====nastepna faza to "kolejka moderacyjna" ( nie wiem dlaczego kojarzy mi sie ze "sciezka zdrowia" ze wspanialych czasow peerelu) a jeszcze nastepna faza to zablokowanie pw i wtedy przechodzimy do zalozenia nastepnego konta z "nowym" nickiem oczywiscie jak slusznie zauwazyla moja girlfriend jackie nie ma to nic wspolnego z "cenzura" pamietacie urbana ? ps wszystko to przypomina mi stare dobre czasy konspiry tylko ze wtedy moja organizacja miala tylko jednego czlonka - teraz dzieki tobie uga ma dwoch
Jackie Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 moja girlfriend jackie Prawo zabrania mi spoufalania się z ew. pacjentami (rozważam propozycję pracy w Ohio).
makdonald Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 bycie "girlfriend" to chyba cos wiecej niz spoufalanie sie z "ew. pacjentami" ( whatever it may mean) p.s. z praca w ohio ostatnio ciezko - nie bez kozery jedna z moich corek nazywa te okolice "armpit of america" dwa lata to jak dla brata - szybko mina wtedy zaaplikujesz od nowa i bedziesz od razu w krotszej kolejce a w miedzyczasie... joaska sorki ze cytuje samego siebie ale po tym "w miedzyczasie" nie bylo zadnych trzech kropek nawet cenzura w peerelu nie zmieniala tekstow autorow na zapisie
Jackie Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 p.s. z praca w ohio ostatnio ciezko - nie bez kozery jedna z moich corek nazywa te okolice "armpit of america" Dobra pensja oraz ciekawe doświadczenia zawodowe są nie do pogardzenia nawet w największym koorwidołku.
makdonald Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 hehe wyraznie chcesz sie jednak ze mna "spoufalic"
Tuola Napisano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Widze, ze przeszlismy do luznego tematu...ale dzieki za rozweselenie Ok, zatem powrot do kraju. A co jesli decyzja przyjdzie pozytywna. Czy z kwitkiem moge pojawic sie na granicy?
sly6 Napisano 16 Października 2012 Zgłoś Napisano 16 Października 2012 chyba przedluzajacym wize-pobyt?
kzielu Napisano 16 Października 2012 Zgłoś Napisano 16 Października 2012 chyba przedluzajacym wize-pobyt? Nikogo ten kwitek nie bedzie obchodzil na granicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.