Malgorzata77 Napisano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2013 Mam pytanko ( nie będę zakładać nowego tematu). Po jakim czasie od złożenia AOS przychodzi ten dokument? Moje NOA jest z 12 grudnia i wg wyliczen z visajourney powinnam dostac AP miedzy 7 a 10 lutego. Wiec dokladnie jak pisze kzielu... 2-3 miesiace. Biometrics mam na 7 stycznia umowione.
Misuzu Napisano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2013 A to biometrics to sa po prostu badania? Czy wysyłają list z umówienia data na odciski?
kzielu Napisano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2013 Dostajesz zaproszenie z data i godzina. Biorą odciski i robią zdjęcie, nic więcej.
Misuzu Napisano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2013 To fajnie. I to jest tylko raz przed dostaniem AP i EAD a pózniej GC. Bo jak czytałam rożne wątki to ludzie mieli to w rożnych terminach. Mam na myśli już po AP i EAD.
jkb Napisano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2013 Idziesz raz przed AOS i to zalatwia od razu wszystkie zlozone formy
polanka Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Hej czy wie ktos jak to jest z tymi instrukacjami do Advance Parole? W instrukcjach jest napisany aby zalaczyc dowod tego, ze musimy odbyc podroz jak np list ze szkoly itp. ja musze odbyc podroz ale nie mam zadnego dowodu? Czy w ogole ktos z Wam dostarczal taki dowod do AP?
jkb Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 AP jest wydawane "z urzedu" osobom skladajacym I-131 razem z I-485 i nie trzeba zadnych dowodow do niczego dolaczac
karina Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 AP jest wydawane "z urzedu" osobom skladajacym I-131 razem z I-485 i nie trzeba zadnych dowodow do niczego dolaczac Ostatnio sporo osob dostaje prosbe o uzasadnienie dlaczego ubiegaja sie o AP. Lepiej dolaczyc jakis list. Wczoraj widzialam taki RFE i pisze, ze nalezy "follow the instructions" oraz "submit a written request and/or proof that you have to leave the United States, your absence will be temporary/you are going to spend a short period of time abroad".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.