DanaO89 Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 @aniala https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx Sprawdzając status sprawy wybierasz 'IMMIGRANT VISA' ?
aniala Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 6 godzin temu, DanaO89 napisał: @aniala https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx Sprawdzając status sprawy wybierasz 'IMMIGRANT VISA' ? yes:)
aniala Napisano 3 Września 2018 Zgłoś Napisano 3 Września 2018 @DanaO89 udało Ci się ustawić medical na ten tydzień?
DanaO89 Napisano 3 Września 2018 Zgłoś Napisano 3 Września 2018 15 minutes ago, aniala said: @DanaO89 udało Ci się ustawić medical na ten tydzień? Jeszcze nie, dzisiaj będę dzwonić. Chciałabym na 14.09. Jestem ciekawa, czy list z Ambasady dotrze we wrześniu, bo chciałabym rozmowę umawiać na 05.10/08.10. A Ty już umówiłaś?
aniala Napisano 3 Września 2018 Zgłoś Napisano 3 Września 2018 Ja dopiero będę mogła pojechać do Wawy w 2gim tygodniu października (wybiorę urlop zaległy przez odejściem z pracy). I wtedy chciałabym mieć szybko badania i niedługo po tym rozmowę. Rozumiem, że kopertę z wynikami się dostaje do ręki i zanosi do ambasady- więc nie ma żadnych ograniczeń, jak szybko można ustawić interview po badaniach? Orientujesz się może?
DanaO89 Napisano 3 Września 2018 Zgłoś Napisano 3 Września 2018 1 hour ago, aniala said: Ja dopiero będę mogła pojechać do Wawy w 2gim tygodniu października (wybiorę urlop zaległy przez odejściem z pracy). I wtedy chciałabym mieć szybko badania i niedługo po tym rozmowę. Rozumiem, że kopertę z wynikami się dostaje do ręki i zanosi do ambasady- więc nie ma żadnych ograniczeń, jak szybko można ustawić interview po badaniach? Orientujesz się może? Umówiłam się na 14.09 Pani mi udzieliła informacji, że wyniki nie są dostępne tego samego dnia, bo trzeba poczekać na badanie moczu (nawet do 2 tygodni, ale zwykle są wcześniej). Mogą być wysłane bezpośrednio do ambasady, albo można je odebrać osobiście, pewnie można też otrzymać je pocztą.
margherita_s Napisano 3 Września 2018 Zgłoś Napisano 3 Września 2018 3 godziny temu, aniala napisał: Ja dopiero będę mogła pojechać do Wawy w 2gim tygodniu października (wybiorę urlop zaległy przez odejściem z pracy). I wtedy chciałabym mieć szybko badania i niedługo po tym rozmowę. Rozumiem, że kopertę z wynikami się dostaje do ręki i zanosi do ambasady- więc nie ma żadnych ograniczeń, jak szybko można ustawić interview po badaniach? Orientujesz się może? Moje wyniki zostaly od razu wyslane do ambasady i byly tam po ok. 5 dniach.
aniala Napisano 3 Września 2018 Zgłoś Napisano 3 Września 2018 No racja, zapomniałam o badaniach wysyłanych do labo. W takim razie pewnie spróbuję pojechać pod koniec września, żeby wszystko było gotowe. Umówiłaś się ze wszystkim na jeden dzień?
DanaO89 Napisano 3 Września 2018 Zgłoś Napisano 3 Września 2018 @aniala Tak badania na 15:00, laboratorium koło 9:30, zależy jak dojadę Teraz się tylko zastanawiam, czy sprawa zdąży dotrzeć do ambasady ale liczę na to, że NVC wyśle jutro
DanaO89 Napisano 4 Września 2018 Zgłoś Napisano 4 Września 2018 @aniala Czy masz ostatnio problem ze sprawdzeniem statusu sprawy? Po wpisaniu numeru i kodu weryfikacyjnego nic się nie dzieje, po ponownym kliknięciu prosi o ponowne wpisanie kodu i tak w kółko :/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.