patrycjaasngck Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Przedwczoraj mój narzeczony złożył inquiry do naszej petycji, gdyż jesteśmy, według nowego update'u, poza ramami czasowymi na zaakceptowanie petycji. Treść maila zwrotnego zawiera stwierdzenie, że odpowiedź powinna nadejść do 3 czerwca. Lepszy rydz, pocieszam się. PS: 245 dni w TSC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Ruszylo cos, wiecie juz cos wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrycjaasngck Napisano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Niestety, nic nie ruszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nineczka 320 Napisano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Wysłaliśmy papiery do Texasu w połowie kwietnia, dostaliśmy sie na transfer do Kalifornii i ok 2 maja dostaliśmy nr sprawy, wczoraj mój narzeczony dzwonił do nich i jesteśmy w ostatnim departamencie czyli do 6 tygodni roboczych nasze papiery trafią do Polski... ale ile to zajmie w Warszawie nie wie nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi33 Napisano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 U mnie to jest wszysko jak sen! Wczoraj otrzymalam list z ambasady. Mamy z narzeczonym niesamowite szczescie, ze to tak szybko idzie... 5 maja przylecialam do niego na wizie turystycznej przygotowana na kilkumiesieczne oczekiwanie, tymczasem miesiac nie minal a juz trzeba wracac do Warszawy kompletowac dokumenty na rozmowe z konsulem... Z calego serca trzymam kciuki za wszystkie osoby wciaz czekajace na dobre wiesci! )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Brzmi swietnie!! Obym ja miala tez tyle szczescia, hehehe. )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi33 Napisano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Dzieki Jak widac na moim przykladzie istnieja i szybkie przypadki, choc nie mowie hop, bo polowy wymaganych szczepien nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Przygotuj sie zatem na wydanie sporej kasy u lekarza Ja tez niby nie mialam jakis szczepien, ale nic nie dostalam. Za to przy badaniach do AoS dostalam jakies 3 szczepionki A tak z ciekawosci, w ktorym Stanie mieszkacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Z tego co sie orientuje, I-129F obecnie zatwierdzaja w blyskawicznym tempie: w CSC w okolo miesiac, w VSC w okolo dwa miesiace. TSC natomiast sie slimaczy i ludzie czekaja po 6-7 miesiecy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.