Skocz do zawartości

Nikt Ostatnio Nie Pisze Ile Czasu Trwaly Ich Procedury K1

freja

Rekomendowane odpowiedzi

Przedwczoraj mój narzeczony złożył inquiry do naszej petycji, gdyż jesteśmy, według nowego update'u, poza ramami czasowymi na zaakceptowanie petycji.

Treść maila zwrotnego zawiera stwierdzenie, że odpowiedź powinna nadejść do 3 czerwca. Lepszy rydz, pocieszam się.

PS: 245 dni w TSC.

• Odpowiedzi 1,6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Wysłaliśmy papiery do Texasu w połowie kwietnia, dostaliśmy sie na transfer do Kalifornii i ok 2 maja dostaliśmy nr sprawy, wczoraj mój narzeczony dzwonił do nich i jesteśmy w ostatnim departamencie czyli do 6 tygodni roboczych nasze papiery trafią do Polski... ale ile to zajmie w Warszawie nie wie nikt :)

U mnie to jest wszysko jak sen! Wczoraj otrzymalam list z ambasady. Mamy z narzeczonym niesamowite szczescie, ze to tak szybko idzie... 5 maja przylecialam do niego na wizie turystycznej przygotowana na kilkumiesieczne oczekiwanie, tymczasem miesiac nie minal a juz trzeba wracac do Warszawy kompletowac dokumenty na rozmowe z konsulem...

Z calego serca trzymam kciuki za wszystkie osoby wciaz czekajace na dobre wiesci! :)))

Przygotuj sie zatem na wydanie sporej kasy u lekarza :P Ja tez niby nie mialam jakis szczepien, ale nic nie dostalam. Za to przy badaniach do AoS dostalam jakies 3 szczepionki :P

A tak z ciekawosci, w ktorym Stanie mieszkacie?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...