Gość Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Virginia jest... interesujaca. Tesciowe tam mieszkaja i odwiedzalismy ich kilka razy. (My mieszkamy na granicy Kentucky/Tennessee)
Asiula1982 Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Virginia jest... interesujaca. Tesciowe tam mieszkaja i odwiedzalismy ich kilka razy. (My mieszkamy na granicy Kentucky/Tennessee) zaintrygowalo mnie to okreslenie Virginii, ze jest interesujaca czy mam byc na cos przygotowana?
Didi33 Napisano 3 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2016 Hej Didi, Ciesze sie, ze sa tez dziewczyny w moim/podobnym wieku , ktore zdecydowaly sie na takie zmiany Mieszkam w Krakowie , a jak wszystko bedzie sprzyjac to docelowo do Stanu Virginia. Widze po stopce, ze Ty jestes w Teksasie a skad jestes? Asiula, jakby mi ktos dwa lata temu powiedzial, ze takie zmiany sie szykuja, popukalabym sie w czolo to fakt, ze w naszym wieku trudniej sie decydowac na takie zmiany, ale jesli juz sie decydujemy, to dlatego, ze zmiany sa madre i dobre przynajmniej tak sobie tlumacze w najgorszych momentach Pochodze z Tarnowa, ale przez wiele lat pracowalam w Krakowie i Warszawie, to wlasnie ze stolicy przenioslam sie do Teksasu.
ilon Napisano 3 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2016 Ja jestem na granicy DE i MD. Jak ktos bedzie w poblizu to zapraszam na kawke
Gość Napisano 3 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2016 zaintrygowalo mnie to okreslenie Virginii, ze jest interesujaca czy mam byc na cos przygotowana? Widoki piekne, mentalnosc ludzi tam jest wedlug mnie.. wyjatkowa.
jkb Napisano 4 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2016 to fakt, ze w naszym wieku trudniej sie decydowac na takie zmiany tj. wiek emerytalny? tak to rozumiem
MoniaS Napisano 4 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2016 O zgadzam się z jkb ja mam 7 z przodu i nie odbieram tego w kategorii dużej zmiany. Raczej to kategoria polepszenia życia. We dwoje razniej nie ma znaczenia gdzie. A tak przy okazji zapytam nie wiecie ile ważny jest ten formularz I 134?
ilon Napisano 5 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2016 7 z przodu zabrzmialo troche jakbys miala ponad 70 lat
MoniaS Napisano 5 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2016 Ha,ha nie to mój nr pesel od 7 się zaczyna. A w mojej okolicy na 70-dziesiątkę ludzie mówią że mają " kosę "
andyopole Napisano 5 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2016 Ha,ha nie to mój nr pesel od 7 się zaczyna. A w mojej okolicy na 70-dziesiątkę ludzie mówią że mają " kosę " A jak 77 to podwójna.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.