Asiula1982 Napisano 5 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2016 Asiula, jakby mi ktos dwa lata temu powiedzial, ze takie zmiany sie szykuja, popukalabym sie w czolo to fakt, ze w naszym wieku trudniej sie decydowac na takie zmiany, ale jesli juz sie decydujemy, to dlatego, ze zmiany sa madre i dobre przynajmniej tak sobie tlumacze w najgorszych momentach Pochodze z Tarnowa, ale przez wiele lat pracowalam w Krakowie i Warszawie, to wlasnie ze stolicy przenioslam sie do Teksasu. A to originalnie pochodzę prawie z Twoich okolic- bo dokladnie z Buska-Zdroju Przyznam sie ,ze jakbym miala ze 2 lata wiecej to nie wiem czy podjelabym taka decyzje ,aby wszystko tutaj zostawic. ale z drugiej strony - zycie jest tylko jedno na razie namietnie sprawdzam status sprawy na stronie USCIS- poki co anonimowo. A nie wiecie czy ja jako beneficjent moge sie zarejestrowac na stronie USCIS, aby moc sledzic status sprawy, czy tylko narzeczony moze ,jako wnioskodawca?
MoniaS Napisano 5 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2016 Ja albo loguje się na tym co tam mój założył albo wchodzę poprostu sprawdzam status.
andyopole Napisano 5 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2016 A to originalnie pochodzę prawie z Twoich okolic- bo dokladnie z Buska-Zdroju Przyznam sie ,ze jakbym miala ze 2 lata wiecej to nie wiem czy podjelabym taka decyzje ,aby wszystko tutaj zostawic. ale z drugiej strony - zycie jest tylko jedno na razie namietnie sprawdzam status sprawy na stronie USCIS- poki co anonimowo. A nie wiecie czy ja jako beneficjent moge sie zarejestrowac na stronie USCIS, aby moc sledzic status sprawy, czy tylko narzeczony moze ,jako wnioskodawca? Tam,gadacie. U mnie piatka z przodu a zeniaczki mnie sie zachcialo z amerykanka. Tak naprawde to bardziej jej jak mnie ale to mniej wazne. I tak od 2009 roku place podatki na te rakiety i lotniskowce...
MoniaS Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 I dobrze nie istotne jaki nr w peselu na początku aby szczęściu nie pozwolić umknąć - carpe diem
ilon Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 Ja jestem 92 rocznik, a od kilku tygodni czuje sie jakbym miala ze sto lat.
MoniaS Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2016 Ojej to aż tak źle? Ja jeszcze trochę a osiwieje bo wciąż stoimy w miejscu z RFE. Piszą,że 23 czerwca otrzymali korespondencje i nic.Zupełnie jakby pracowały tam leniwce jak z tego nowego filmu
Didi33 Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2016 tj. wiek emerytalny? tak to rozumiem no moze i nie, ale rowiesnicy w Polsce juz od lat w zwiazkach malzenskich i z dziecmi tak czy inaczej bez zmian w zyciu byloby nudno
jkb Napisano 9 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2016 no moze i nie, ale rowiesnicy w Polsce juz od lat w zwiazkach malzenskich i z dziecmi To tym bardziej nawet tak czy inaczej bez zmian w zyciu byloby nudno Dokladnie!
MoniaS Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2016 Nareszcie od 14 marca z NOA1 i RFE z 9 czerwca nareszcie mamy 12.07 case was approved!!! O matko i co teraz dalej ? Napewno badania tylko jakiś numer potrzebny.
Asiula1982 Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2016 Nareszcie od 14 marca z NOA1 i RFE z 9 czerwca nareszcie mamy 12.07 case was approved!!! O matko i co teraz dalej ? Napewno badania tylko jakiś numer potrzebny. Gratuluje !!! Widze,ze w miare szybko to wszystko idzie - nawet z RFE
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.