Skocz do zawartości

Nikt Ostatnio Nie Pisze Ile Czasu Trwaly Ich Procedury K1

freja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dzięki za info. No to już napewno w najblższej przyszłości z Hawajów nici cóż zadowolę się wypadem do Pikes Peak. Ślub planujemy kameralny, tak jak ktoś tu pisał my i potem obiad w restauracji. Ale jak na razie to trza się tu organizować z NVC bo badania, opłaty i umówić spotkanie. Nie wiem tylko jak z Arrival/Departure Forms: I-94

Napisano

Nas ogolnie caly proces zabolal po kieszeniach, no ale czego sie nie robi w imie milosci, haha. Kiedy planujecie slub? Koniecznie podziel sie jakimis fotkami :D

Napisano

Nie mamy konkratnej daty. Wogóle myślałam że wyrobie się ze wszystkim do lipca a tu inaczej . Mój narzeczony wybywa od sierpnia do października chyba do Kuwejtu. Dla mnie priorytetem po przyjeździe jest szkoła dla dzieci a on uparł się że ślub więc chce mnie ciagnąć do ołtarza od razu. W naszym przypadku całe te koszty będą większe bo ja mam dwoje dzieci no ale cóż nie robi się dla miłości.

Napisano

A to tak. Ja też myślałam żeby jakąś większą ceremonię zrobić na np piątą rocznicę. A 90 dni to dużo nawet jeśli weźmiemy pod uwagę czas na otrzymanie certyfikatu znaczy tego aktu ślubu. Dla mnie wciąż ważna jest szkoła co prawda moje dzieci i tak są na homechooling ale to tu w Polsce. Tam lepiej dla nich iść do szkoły publicznej.

Napisano

Procedury K1 trwaly w naszym przypadku od 18/09/2015 (NOA1) do 16/05/2016 ( kiedy to wiza zostala przyznana)!

Na sam approval czekalismy do 4/03/2016, czyli prawie pol roku.

Masakra! Widzialam, ze dziewczyny dostawaly NOA2 po miesiacu czy dwoch i doprowadzalo mnie to do szalenstwa!

Mam nadzieje, ze z AoS bedzie lepiej!

Papiery wyslane 7/07!

Zycze cierpliwosci wszystkim oczekujacym! Bardzo sie przydaje!

Napisano

Pol roku to jeszcze nie ma tragedii. Na tym forum byly przypadki gdzie ktos czekal znacznie dluzej. ;)

Nam sie udalo zarowno z K1 jak i w miare z Aosem. K1 zatwierdzili po 14 dniach, a zielona dostalam chyba niecale 5 miesiecy po wyslaniu pakietu. Powodzenia. ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...