Skocz do zawartości

Nikt Ostatnio Nie Pisze Ile Czasu Trwaly Ich Procedury K1

freja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ojej to my razem z RFE 4 miechy a ja ciskałam się, że długo. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Powodzenia z AOS, życzę aby szybko poszło :D

• Odpowiedzi 1,6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Super!!!! To rzeczywiście bardzo szybko! Ale fajnie! To skoro jest nas kilka osób proponuję wyczarterować dla nas samolot :D

Napisano

hehe mozna o tym pomyslec ;) mozliwe ze sie w ambasadzie spotkamy wszystkie ;) ja planuje leciec na poczatku wrzesnia wiec licze ze juz teraz sie wyrobie ze wszystkim spokojnie

Napisano

O wszystko możliwe, że się spotkamy. Ja w połowie października jadę bo szanowny narzeczony wybywa na trochę. A nie ma sensu żebym traciła ponad miesiąc siedząc tam sama.To u mnie wszystko na spokojnie teraz. Ale nie ukrywam,że wolałabym mieć wizę wcześniej w ręku.

Napisano

Ja tez ccialabym miec za soba rozmowe w ambasadzie juz we wrzesniu/pazdzierniku. Ale wyjazd planuje tak troche pozniej , blizej konca roku - troche mnie tu sprawy rodzinno -biznesowe trzymaja :(

Napisano

No tak czasem nie łatwo jest zamknąć "pół życia" w jeden miesiąc. Ale z tego co czytałam tutaj na forum to po otrzymaniu wizy masz chyba pół roku na wyjazd czy jakoś tak.

Napisano

Dokladnie. Po otrzymaniu wizy masz 6 miesiecy na wyjazd. Potem wiza "wygasa".

Napisano

tak wiem, ja najpozniej chcialabym wyjechac 2go stycznia 2017. wiec ewentualna wiza bedzie jeszcze wazna. a mam takie pytanie , czy w ogole w Polsce komus nie przyznali wizy? ja zawsze przewiduje najgorsze :D

Napisano

Turystyczne to wiem,że niektórym nie są przyznawane. Ale takie.....nie ma czego się bać, bo przecież narzeczony jakąś robotę zarobkową ma, nie byłaś karana ani zatrzymana za prostytucję, nie należysz do terorystów B)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...