ilon Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2016 Ja przyszlam spozniona i bylo spoko. Tylko mialam ostatni numerek w okienku do wiz imigracyjnych i siedzialam tam pol dnia
MoniaS Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2016 O to mnie moja droga pocieszyłaś uuuf to nikt mnie nie wyrzuci jak się nieco spóźnię. Ostatni numerek? O matko to ile tam było osób???? System pokazuje tylko 2 miejsca.... I tak się zastanawiam wziąć córkę ze soba czy wieźć ja jeszcze raz we wtorek tak jak są zapisani ( tego małego nie muszę ciągnąć)
ilon Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2016 Do wiz imigracyjnych jest inne okienko, wiec bylam ostatnia w tym wlasnie oknie. Byly przede mna jakies osoby z loterii, sponsorowania rodzinnego i tez z narzeczenskich. Bylam chyba 11 jak sie nie myle, no i troche zeszlo. Wyszlam z ambasady ostatnia, chyba kolo 12. ;>
MoniaS Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2016 Ah i wszystko jasne. Jak myślicie jeśli dzieci mają na wtorek spotkanie to przyjmą ich jutro ze mną? W zasadzie tylko córka bo syn za mały na spotkanie.
paula052787 Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2016 ja tez mam spotkanie we wtorek na 8:30 tylko jak dzis umawialam wizyte to pokazywalo mi ze sa 4 miejsca wolne
MoniaS Napisano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2016 A i przyjęto mnie z dziecmi bez problemów. Popatrz a mnie wyskakiwało, ze dwa miejsca. na 30.08 A i tez się spóźniłam jak ilon i byłam ostatnia i wyszłam dobrze po 12 i muszę jeszcze jeden dokument im dosłać bo nie miałam ze sobą - takie moje niezrozumienie
MoniaS Napisano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2016 Tak pół godziny ale nikt nie zrobił żadnego halo, mało tego miałam ze sobą córkę zapisaną na dzien następny.
paula052787 Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 wiza przyznana! chociaz bylam przed czasem to i tak w ambasadzie spedzilam 4 godziny, jakos strasznie wolno to szlo. Podsumowujac od zlozenia petycji przez narzeczonego do momentu otrzymania wizy caly proces trwal prawie rowno 3 miesiace
MoniaS Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 Super !!!! To już wkrótce wylatujesz! 3 miechy to szybko poszło to dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.