ilon Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Monia za dlugo na tym miedzynarodowym to nie pojezdzisz. Najlepiej wymien na stanowe jak najszybciej ;>
MoniaS Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Dzięki za info. Ktoś tu pisał że rok można. i znów egzamin? Podobno trzeba.
ilon Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Nie wiem czy rok, ale mi sie wydaje ze jak jestes tutaj juz na stale to twoje miedzynarodowe jazdy juz nie jest wazne. Poki jestes turysta moze i tak, nie wiem dokladnie. Niech ktos madrzejszy sie wypowie Egzaminy na prawko tutaj to jest zart w porownaniu do tego co w Katowicach przechodzilam xp
MoniaS Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 No tak racja. Wiem ,że tu w Polsce musisz w ciągu pół roku wymienić jeśli przebywasz nawet jako stały rezydent A ja w Warszawie zdawałam też koszmar.
Gość Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Jak twoj narzeczony jest wojskowym to tak, tez dostaniesz military ID.
MoniaS Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Jest wojskowym ale dają tak z marszu czy on coś musi składać?
Gość Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Bedziecie musieli razem pojsc, bo beda robic ci zdjecia i musisz zlozyc podpis. Narzeczony na pewno bedzie wiedzial gdzie. Bedziecie mieszkac na military post?
MoniaS Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Nie za bardzo wiem o co chodzi ale on ma własny dom, znaczy w kredycie.
Gość Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 To znaczy, ze nie bedziecie. Wojskowi moga mieszkac na military post. Znaczy, wojsko wynajmuje wam dom tam, itp.
MoniaS Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Aaa no maja tam całe osiedle... ale on ma dom na przedmieściach znaczy na "zadupiu". O dobrze, że powiedziałaś o zdjęciach musze sie przygotować. A obrączki gdzie kupowaliście w Polsce czy w USA?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.