renox Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 Milo ze sie nam Pan przedstawil.... Jakie to jeszcze teorie spiskowe nam zapodasz ? Btw - uwazaj, w koszt psychiatry w Kalifornii podejzewam ze jest dosc znaczacy... Dobre Kzielu!
renox Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 Milo ze sie nam Pan przedstawil.... Jakie to jeszcze teorie spiskowe nam zapodasz ? Btw - uwazaj, w koszt psychiatry w Kalifornii podejzewam ze jest dosc znaczacy... Szczera prawda!
morten Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 lubię ten moment kiedy proste umysły zaczynają myśleć, pierwszą reakcją jest zawsze negacja co daje mi satysfakcję słuszności przekonań, w każdej prymitywnej kulturze najpierw się neguje i wyśmiewa bo to daje czas na konfrontację ze zmianą postrzegania rzeczywistości i akceptacją w nowej świadomości, ukrzyżowaliście Jezusa przez strach, przed nowym, róbcie tak dalej McDonaldsy lewicowe przepisy??? chyba nie rozumiesz pojęcia lewicy... banda hejterów, usa.info, raczej usa. gowno, nie dziwię się że stany mi nie przypadły do gustu skoro takie ćwoki interesują się tym tematem jedźcie tam wszyscy i nie wracajcie, może w polsce się trochę wyludni od debilizmu...
jkb Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 sprecyzuję: Amerykański rząd i system przestał mi się podobać kiedy wyszło na jaw że sam zaatakował swój naród (WTC) plus dalsze tego następstwa (kłamstwa i manipulacje) chociaż PO nie jest lepsze (Smoleńsk) :)/> No to już wszystko jasne, z kim mamy do czynienia... Może jednak wyjedź do USA - myślę, że z większością starej, polskiej emigracji żyłoby Ci się dobrze
Joanna30 Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 Morten, pohamuj się z tymi wyzwiskami, bo rozumiem, że może Ci nie odpowiadać to, co ktoś pisze, ale to nie powód, żeby go wyzywać. A jeśli nie odpowiada Ci to forum, to wystarczy, że powiesz tylko słowo.
morten Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 nie ja pierwszy obraziłem. mniejsza z tym, powodzenia w podbijaniu nowej ziemi
Joanna30 Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 Kto podbija, ten podbija. Nie wszyscy tu emigrują, planują emigrować lub już wyemigrowali do USA.
Paulina_89 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2013 Nie ma to jak wywody człowieka, który w USA nigdy dłużej nie mieszkał, ale jak na prawdziwego Polaka przystało, wie o wszystkim najlepiej i na wszystkim się zna
morten Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2013 ja nie ale mój ojciec np odradza mi emigracji i twierdzi że USA się już skończyło, podobne zdanie ma wielu moich znajomych którzy tam byli w ostatnim czasie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.