Joanna30 Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 nalezy miec duzooo szczescia lub tez byc znanym dobrze na forum aby takie cos dostac ... To rozumiem, że usuwamy konto, które zarejestrowało się później
wodnik Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 a może to ktoś z jej rodziców, obstawiam, że to mama, niby chciała dziecku pozwolić dowiedzieć sie wszystkiego samodzielnie, ale kontrola i tak musi być.. hmm ? ;-)
Paulina_89 Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 mozliwe;) nigdy nie wiadomo kto sie na forum moze krecic
KokoszAmeryki Napisano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2013 Może rzeczywiście wyszło niezręcznie : ) Ale ja mam 19 lat i nic wspólnego z tą osobą. Pozdrawiam
Joanna30 Napisano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2013 Ale ja mam 19 lat i nic wspólnego z tą osobą. Z całą pewnością, szczególnie że piszecie z jednego IP
KokoszAmeryki Napisano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2013 Dobra, nie ma co udawać. Ale co miałam robić. Wszyscy o mniej, że leń i wgl .. ja tylko po prostu chciałam dowiedzieć się czegoś od ludzi .. tak po prostu. Nie ze strony opisującej to. Teraz możecie mówić, że dziwna jestem i wgl. Ale to forum to porażka. Brak szacunku dla mnie. To, że mam 14 nie znaczy, że głupia jestem. : C
Sleak Napisano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2013 Wystarczyło nie zakładać dwóch kont i załatwiać wszystko po kolei a nie "od dupy strony". Na jednym koncie byś się tego samego dowiedziała, a w oczach forumowiczów tylko na tym straciłaś.
KokoszAmeryki Napisano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2013 Straciłam już na pierwszym koncie, bo mi się niby czytać nie chciało. Czytałam ! Ale wolałam się upiwnić i zapytać !
sly6 Napisano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2013 Nie jest problemem czytac i sie upewnic ale czasami takie sie mialo wrazenie ze nie czytalas. mowisz ze jest porazka to forum a ile tutaj jestes aby tak sadzic>pytalas sie innych osob z tego forum jak to forum pomoglo im?ile dostali pomocy,odpowiedzi to czy stracilas zalezy juz od Ciebie i co teraz zrobisz,napiszesz nie musisz sie kajac ale nie pisz ze to nic takiego i ze ma Cie ktos za nie madra jestem ciekawy jak Cie za zagranica potraktuja nie ktore osoby,chyba ze trafisz na same wspaniale ,,tutaj nalezy miec tzw farta aby dobrze trafic
Paulina_89 Napisano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2013 Ale to forum to porażka. A jednak siedzisz tu na dwóch kontach i właśnie okazałaś 'wdzięczność' za udzielenie Ci odpowiedzi. Brak szacunku dla mnie. Brak szacunku dla naszego czasu. I jak już mówiłam, gdybyś czytała to zadawałabys inne pytania. Pytanie typu "a zdjecie do legitymacji moze byc?" nie jest pytaniem upewniającym się Nie wmówisz mi, że czytałaś o wymogach wizowych dot. zdjęć.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.