c4r0 Napisano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 Niektórym pewnie 30 godzin dziennie byłoby za mało
haneczka019 Napisano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 Haneczka, i tu wlasnie wykorzystalam dobrodziejstwa internetu i znalazlam ze oficjalnie internet w Polsce jest dostepny od 20 grudnia 1991 roku. To ja juz mialam wtedy 3 corcie, staz malzenski i mase problemow na glowie, a internet wtedy, to bylo cos dla mnie niezrozumialego....jakas czarna magia ....hahaha, a teraz smigam po nim ze hej...... Ja co prawda wtedy jeszcze bezdzietna, bo potomka dorobiłam się 3 lata później , ale nie miałam wtedy pojęcia o istnieniu internetu . Z tamtym okresem to mi się kojarzy komputer Amiga i masa gier na dyskietkach, a jeszcze wcześniej Atari u kuzyna i wgrywające się gry z kaset, co trwało i trwało, a człowiek tak czekał i czekał , żeby sobie pograć.
c4r0 Napisano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 wgrywające się gry z kaset, co trwało i trwało, a człowiek tak czekał i czekał , żeby sobie pograć. Kiedyś troszkę grałem u sąsiada i w czasie jak się wgrywało wychodziliśmy pobawić się w piaskownicy Więc jak spojrzeć na to z dystansu to były pewne zalety tego długiego wgrywania. Teraz też co niektórym by takie wgrywanie się wyszło na zdrowie
haneczka019 Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 Kiedyś troszkę grałem u sąsiada i w czasie jak się wgrywało wychodziliśmy pobawić się w piaskownicy Więc jak spojrzeć na to z dystansu to były pewne zalety tego długiego wgrywania. Teraz też co niektórym by takie wgrywanie się wyszło na zdrowie No tak, mogliby w międzyczasie jakiś mecz na podwórku rozegrać, ruchu nigdy za wiele .
c4r0 Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 Oj, czasem bywa za wiele Można się wpędzić w problemy ze zdrowiem albo kontuzje
ilya_ Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 kiedys rowniez zlapalem nie jedna kontzje grajac/pracujac na komputerze... komputer tez zlapal kontuzje...:/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.