Laurka Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 Hej, w zeszlym tygodniu wyslalam pakiet AoS i juz dostalam smsa oraz wiadomosc email, ze I-797c jest w drodze. Natomiast jak sprawdzilam my case status, informuja mnie tylko o tym, ze otrzymali i-765 (work permit): On December 16, 2013, we received this I765 APPLICATION FOR EMPLOYMENT AUTHORIZATION, and mailed you a notice describing how we will process your case. Please follow any instructions on this notice. You will be notified by mail when a decision is made, or if the office needs something from you. Czy to jest standard? Dostaniesz trzy listy z trzema osobnymi numerami, ktorych status potem bedziesz mogla sprawdzac online. EAD i AP moga potem przyjsc 2 w 1, czyli combo card. Moga, ale nie musza
Misuzu Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 Hej! Przeglądam sobie te podania o AOS i nasuwa mi się pytanie: Wysyłamy w końcu te zdjęcia, jakies kartki adresowane na nas czy nie? CZy wysyłamy tylko te formy wszystkie, które sa potrzebne?
Laurka Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 Tylko to o co prosza w instrukcjach.
Misuzu Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 Wow a byłam święcie przekonana, ze musza być chociażby zdjęcia ze ślubu!
jkb Napisano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2014 Nie musza. AOS z K-1 to zasadniczo formalnosc.
KasiaHania Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2014 Hej mam pytanie czas leci szybko a ja się ociągałam ze wszystkim i teraz nie wiem co mam zrobić nie wiem czy nie będzie problemu ze tak późno wysyłam papiery no ale nic już na to nie poradzę wiec pytania, w formularzu I-131 jest 3 cześć gdzie pytają o planowaną datę wylotu...dopiero po tym pytaniu mówią żebym SKIP do 7 części......kolejne pytanie Hani brakowało szczepień ale już je mam uzupełnione czy muszę iść do lekarza i od nowa wypełnią formularz czy wystarczy załączyć zaświadczenie o szczepieniach z kliniki? Ostatnie czy ktoś może mi podesłać przykład tłumaczenia aktu urodzenia na priv? Senkju!
Laurka Napisano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2014 Hej mam pytanie czas leci szybko a ja się ociągałam ze wszystkim i teraz nie wiem co mam zrobić nie wiem czy nie będzie problemu ze tak późno wysyłam papiery no ale nic już na to nie poradzę wiec pytania, w formularzu I-131 jest 3 cześć gdzie pytają o planowaną datę wylotu...dopiero po tym pytaniu mówią żebym SKIP do 7 części...... Nie widze gdzie tu jest Twoje pytanie. kolejne pytanie Hani brakowało szczepień ale już je mam uzupełnione czy muszę iść do lekarza i od nowa wypełnią formularz czy wystarczy załączyć zaświadczenie o szczepieniach z kliniki? Nie znam sie na tym, wiec ktos inny musi odpowiedziec. Ostatnie czy ktoś może mi podesłać przykład tłumaczenia aktu urodzenia na priv? Senkju! Tlumaczenie jest w podpiatym watku na samej gorze tej strony.
KasiaHania Napisano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2014 Tak wiem, przepraszam pozno bylo tzn moze i nie ja nie wyspana od paru dni dzieki Laurka buziaki :* Sama jakos poskładałam wszystko zobaczymy jak nie bedzie RFE to super lol a w pytaniu chodziło mi ze oni pytaja o konkretna date a ja jej nie miałam ale soie wziełam tak wiesz z pupy wpisałam bo przed 2015 i tak sie nie ruszam ze stanów
Misuzu Napisano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2014 Teraz opłata za AOS to $985 tak? wideze, że sie zmieniło, bo niedawno było więcej. Pytam aby sie tylko upewnić Czy to additional $85 jest w tym czy to jest dodatkowo i trzeba dodać?
Malgorzata77 Napisano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2014 Nie, bo musisz dodac oplate za biometrics (odciski palcow) $85 czyli razem $1070. http://www.uscis.gov/i-485
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.