ANNA70 Napisano 25 Marca 2017 Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 Mam pytanie. Czy mój "wniosek" został anulowany jeśli zapomniałam o elektronicznym podpisie na samym końcu a wysłałam swoją aplikację ?
sly6 Napisano 25 Marca 2017 Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 wysyłając wniosek to masz i podpis elektroniczny. Wszystko ok.
Glodek93 Napisano 27 Marca 2017 Zgłoś Napisano 27 Marca 2017 Dnia 3.03.2013 o 10:49, Joanna30 napisał: U.S. Point of Contact Information Sekcja NIE POJAWI się, gdy w sekcji Travel Information wybrałeś/aś, że do USA wybierasz się na mniej niż 24 godziny. Contact Person or Organization in the United States Dane kontaktowe osoby lub organizacji w USA. Jeśli nie znasz nikogo, wpisz wpisać nazwę sklepu, firmy, organizacji, którą zamierzasz odwiedzić na miejscu lub nawet nazwę hotelu, w którym się zatrzymasz. Jedna z opcji (osoba/organizacja) MUSI być wypełniona. Nie znam żadnej osoby tam, wiec jaką najlepiej podać organizacje?
quarterback87 Napisano 27 Marca 2017 Zgłoś Napisano 27 Marca 2017 Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to podaj U.S. Customs and Border Protection. Ale to tylko dla odważnych.
Glodek93 Napisano 27 Marca 2017 Zgłoś Napisano 27 Marca 2017 1 godzinę temu, quarterback87 napisał: Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to podaj U.S. Customs and Border Protection. Ale to tylko dla odważnych. aleś Ty żartowniś hoho, jak masz głupio odpowiadać to nie odpowiadaj w ogóle, i walnij barana w ścianę. Umiem czytać ze zrozumieniem pewnie lepiej od Ciebie, po prostu chciałbym aby ktoś rzucił jakąś pospolitą organizacją i tyle.
quarterback87 Napisano 27 Marca 2017 Zgłoś Napisano 27 Marca 2017 U.S Customs and Border Protection to popularna organizacja, często spotykana na lotniskach. Gdybyś zrozumiał post Joanny to w Google namierzyłbyś pierwszy lepszy hotel/motel/hostel/bur### i go podał w formularzu, a nie podpytywał co wpisać.
sly6 Napisano 27 Marca 2017 Zgłoś Napisano 27 Marca 2017 sa osoby ze podają hotel,motel i to przechodzi.
ANNA70 Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2017 Mam kolejne pytanie. Jestem niepełnoletnia, wypełniałam wniosek sama z lekka pomocą mamy. Czy na rozmowę z konsulem mam przyjść sama cy razem z nią ?
sly6 Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2017 a ile masz lat i podczas umawiania rozmowy konsultant mówił coś o rodzicu?
quarterback87 Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2017 Zależy od ilości przeżytych wiosen. Powyżej czternastu idź sama.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.