AnaMik Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2018 Powiedzcie mi prosze co powinnam wpisac w stan cywilny. Uzupelnilam wnioski, ale jeszcze ich nie wyslalam. Obecnie zaznaczyla inny i wpisalam zwiazek nieformalny, zareczeni. Mieszkamy razem i mamy wspolne dziecko
vlade Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 Jesteś single. Stan cywilny to określenie prawne, a nie potoczne.
AnaMik Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 Wnioski uzupelnione, chcialam zaplacic karta ale pojawil sie blad, poczekam do jutra u sprobuje jeszcze raz a jak nie to przelew. Konto zalozylam jedno na siebie i corke, co zrobic aby pojsc sama na rozmowe. 2,5letnie dziecko i tak nic nie powie a moze przeszkadzac.
AnaMik Napisano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2018 Przelew poszedł, jutro zdzwonie do ambasady abym mogła na spotkanie pójść sama bez córki. O co najcześciej pyta konsul podczas rozmowy ? Bardzo dziękuję wszystkim za wszelką pomoc.
Joanna30 Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2018 Jeśli zrobiłaś przelew o takiej godzinie, że zdążył dojść do banku ambasady do 17:00, to umówić się możesz jutro po 13:00. Jeśli zapłaciłaś później, to umówić się na spotkanie będziesz mogła dopiero pojutrze po 13:00. Co do pytań, to jest na forum wątek: gdzie od kilku lat pojawiają się opowieści o wizycie w konsulacie
AnaMik Napisano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2018 Już wybrałam termin :)za tydzien mam spotkanie. Mam nadzieje tylko, ze nie bedzie problemu abym przyszla bez corki. Dzieki zaraz bardzo dokladnie wszystko przeczytam
Kancia Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Mam pytanie, wypełniłam wniosek ds-160, wysłałam. Następnie dokonałam wpłaty i wtedy zorientowałam sie, ze we wniosku popełniłam błąd. Moje pytanie brzmi czy mogę jeszcze raz wypełnić wniosek, czy niestety przepadło i musi byc w tej postaci w której został wysłany?
Joanna30 Napisano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Lutego 2018 Wszystko zależy od tego, jaki to błąd.
malgorzata.m Napisano 28 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Pytanie dotyczące części - Travel Companions Information Nie wiem jaką nazwę grupy podać, czy jest ona od czegoś zależna czy wymyśla ją sobie lider grupy? Niestety infolinia i support nie był pomocny - jedyną odpowiedź jaką otrzymałam to "Nie jesteśmy w stanie odpowiadać na Państwa pytania ani pomagać w wypełnianiu formularza."
Joanna30 Napisano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Ale jedziesz z jakąś grupą, czy zespołem, który ma jakąś nazwę?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.