renox Napisano 11 Marca 2013 Zgłoś Napisano 11 Marca 2013 wiem, ale co mam powiedzieć ? bo faktycznie lecę do przyjaciela a tym bardziej nie mam zamiaru wychodzić za mąż może napisze że do przyjaciółki? ma to jakieś znaczenie ? Nie wazna plec,wazne uczucie.
ilya_ Napisano 11 Marca 2013 Zgłoś Napisano 11 Marca 2013 z czego sie utrzymasz przez 2 miesiace u przyjaciela ?
sly6 Napisano 11 Marca 2013 Zgłoś Napisano 11 Marca 2013 z czego?sa przyjaciele wiec moze to Oni ja utrzymaja ..znam wiele takich przypadkow(nie moj) ze dadza,przenocuja a do tego powiedza ze jest wszystko ok i sie ciesza ze moga takie cos zrobic,tak pomoc lub tez Ty mi to a ja Ci tak
mo8909 Napisano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2013 pieniądze dadzą mi rodzice głównie ale będę miała też trochę swoich oszczędności.
mo8909 Napisano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Marca 2013 Witam ponownie, W piątek miałam spotkanie i dostałam wizę
Gość Violonczela Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 wiem, ale co mam powiedzieć ? bo faktycznie lecę do przyjaciela a tym bardziej nie mam zamiaru wychodzić za mąż może napisze że do przyjaciółki? ma to jakieś znaczenie ? ja też jadę na ponad 2 miesiące i też do przyjaciela Pytania konsula dotyczyły głównie mojego przyjaciela.. Podczas rozmow powiedziałam mu otwarcie, iż zamierzam zostać, bo mam inne prawne możliwości, gdybym chciała. Myślę że najlepiej mówić prawdę, jak się kłamie można się pomylić... ja też jadę na ponad 2 miesiące i też do przyjaciela Pytania konsula dotyczyły głównie mojego przyjaciela.. Podczas rozmow powiedziałam mu otwarcie, iż zamierzam zostać, bo mam inne prawne możliwości, gdybym chciała. Myślę że najlepiej mówić prawdę, jak się kłamie można się pomylić... ups, widzę że już dostałaś... "
haneczka019 Napisano 25 Marca 2013 Zgłoś Napisano 25 Marca 2013 Witam ponownie, W piątek miałam spotkanie i dostałam wizę Gratuluję, miłego pobytu ci życzę .
mo8909 Napisano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 Violonczela - mnie również pytał głównie o moich przyjaciół, ale chyba stwierdził, że jednak jadę tylko turystycznie. Wspomniałam mu, że są to znajomi z couchsurfingu i wtedy zmienił już temat. Tobie też gratuluję i życzę udanego pobytu Haneczka019 - bardzo dziękuję i z pewnością wakacje będą udane
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.