sly6 Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 probowac odkrecic?powodzenia zycze poznalem troche osob ,z roznych stron swiata i jak ktos ma w glowie poukladane pewne sprawy to w tym bedzie tkwic no ale nalezy cos z tym robic-zrobic
Michael1986 Napisano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 Sly ma trochę racji, ale tak nie do końca, bo powoli się Niemcy przekonują, że ci tak zwani "Polacy-złodzieje" to w dużej mierze obywatele krajów nadbałtyckich, i już nie muszę dodawać jakiej mniejszości narodowej (bo raczej nie są to etniczni Łotysze czy Litwini). Niemiecka policja tak donosi. A my trochę powoli zyskujemy w oczach Niemców + potrzebują nas i już chyba z dwojga "złego" wolą nas niż niewypał imigracyjny jakim są przybysze z takiej Turcji (głównie biednej i radykalnej części wschodniej).
kanadol Napisano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 Bo niestety taki jest ten świat. Jak kilku polaków ukradnie Niemcom samochód, to już jest Polak - złodziej. A my, zamiast próbować odkręcić ten stereotyp, obrażamy się, jak to robi kanadol... Na szacunek trzeba zasłużyć idac Twoim tokiem myslenia, moglbym rownie dobrze powiedziec ze niemcy to zwolennicy hitlera, bo ich dziadkowie w 95% popierali hitlera az do samego konca wojny i to stwierdzenie byloby nawet duzo bardziej uprawnione niz kilku polakow ktorzy kradli samochody w niemczech i teraz jako caly narod chodza z przypieta latka zlodzieja to swiadczy tylko zle o wielu niemcach (zwlaszcza z bylego NRD), jako ludziach ksenofobicznych, zacofanych,butnych,zakompleksionych, myslacych steoretypowo Ja obrazony ? hehe... przestan mi tak zalezy na opinii niemcow jak na wczorajszym angielskim deszczu
lochraven Napisano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 jako ludziach ksenofobicznych, zacofanych,butnych,zakompleksionych, myslacych steoretypowo Bardzo ładnie się nam przedstawiłeś - taki dokładnie jesteś!
haneczka019 Napisano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 Bardzo ładnie się nam przedstawiłeś - taki dokładnie jesteś! To samo pomyślałam, jak to czytałam, dokładnie jakby pisał o sobie.
jkb Napisano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 To samo pomyślałam, jak to czytałam, dokładnie jakby pisał o sobie. Nic dodać, nic ująć
kanadol Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 3 ostatnie posty to jest wlasnie wzorcowy przyklad "merytorycznej" i "rzeczowej argumentacji"
Zosia Samosia Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 Niestety, pragne zdementowac, jakoby w skandynawii zatrudniali ludzi z komunikatywnym angielskim, noo chyba, ze przy sprzataniu, albo przy zbiorze truskawek ...takze z ta elastycznoscia roznie bywa ...
Joanna30 Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 3 ostatnie posty to jest wlasnie wzorcowy przyklad "merytorycznej" i "rzeczowej argumentacji" Zapomniałeś dodać PEACE lub God Bless You
jkb Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 3 ostatnie posty to jest wlasnie wzorcowy przyklad "merytorycznej" i "rzeczowej argumentacji" Jeżeli oczekujesz od forum jakiegoś poziomu, sam go sobą prezentuj
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.