Skocz do zawartości

Opinie O Air Berlin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Słuchawki daja za darmo (bynajmniej na mojej trasie) ale! jest to tania chinszczyzna!!!!! zle przez nie sluchać, glos jest znieksztalcowny! Lepiej wziąść swoje, pasują bez problemu!

• Odpowiedzi 36
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Aguśka28, bardzo dziękuję za opis. Trochę mnie nie było na forum i teraz dopiero zobaczyłam twoją informację. Nie wiem co będzie z moim wylotem w maju, zmieniłam pracę i nie mam pojęcia jak to wszystko rozegrać. No cóż zobaczymy. Za info i tak dziękuję bo na pewno się przyda ;) .

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich czy leciał ktoś linią AirBerlin

Kraków ----> Berlin(Tegel)

Berlin(Tegel) ------> Miami

powrót:

Miami -----> Berlin(Tegel)

Berlin -----> Kraków

1) Czy obsługa mówi choć trochę po Polsku

2) Czy bagaż nadany w Krakowie odbieram dopiero w Miami

3) Jak z przesiadką czy daleko trzeba przejść i czy trudno znaleźć odpowiedni gate.

Bardzo proszę o odpowiedź, pozdrawiam Patryk.

Napisano

Po pierwsze, opłata za słuchawki staje się coraz bardziej powszechna - całkiem niedawno leciałam Virgin America i rzeczywiście słuchawki "made in China" kosztowały 3 dolary, ale - tak jak w Air Berlin - można było bez problemu podpiąć się ze swoimi. Po drugie, Air Berlin - bardzo dobre linie. Leciałam z Berlina do Miami po bardzo przystępnej cenie i bez przesiadki rok i cztery miesiące temu, w zeszłym roku tymi samymi liniami - z jedną przesiadką w Niemczech - lecieli moi rodzice. Wrażenia bardzo pozytywne, miła obsługa, ale jedzenie typowo samolotowe - nic specjalnego. Patryk, Tegel jest małym lotniskiem więc raczej się nie zgubisz. Według strony internetowej lotniska w Miami lądujesz na terminalu D.

Napisano

Musisz wiedzieć, na którym terminalu lądujesz i z którego startujesz do Miami. Ja leciałem z Gdańska do Tegel i lądowałem na terminalu C. Lot do Miami będzie pewnie z terminalu A. Jeśli będziesz musiał przejść z C do A to pewnie będziesz musiał przejść kontrolę bezpieczeństwa ponownie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...