Skocz do zawartości

Dv2014 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

Czy zostałeś wylosowany w DV2014?  

186 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2014?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 616
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Moja szwagierka wylosowała jaki czad ma 25XX numer tylko jest taki kłopot, że ma orzeczenie o niepełnosprawonośći ma wysokie wykształcenie ma 30 lat pracuje jest sprawna umysłowo u w ogóle tylko co teraz czy z takim orzeczeniem jej to przejdzie? Z tego wynika, że rozmowę będzie miała w październiku

Proszę o odpowiedź;)

Napisano

Niestety 2 razy NIE. Trzeba walczyć dalej, bo loteria to nie jedyny sposób na spełnienie marzeń.

Poproszę przepis ;)

Napisano

Druga próba... i tym razem bez emocji, na razie nie sprawdzam.

Pamiętajcie tylko, że bierzemy udział w losowaniu wizy "różnorodnościowej" (Diversity Visa) - nie pracowniczej, nie rodzinnej, nie jako azyl, nie dla inwestorów - tylko takiej, po wylosowaniu której mamy tam pojechać żeby zwiększać im różnorodność społeczeństwa swoim dziedzictwem kulturowym i rasowym. Taki jest tego wszytkiego sens.

Napisano

@tomey - ja Ci mogę sprawdzić i Ci nie powiem, ok ? :P

Jak Ty byś mi sprawdziła i nie daj Boże by mnie nie wylosowali to cała moja złość przelała by się na Ciebie ;)

I co Ty na to, chcesz nosić taki ciężar? :P

Has not been selected.

I to do tego 5:0 na NIE licząc wszystkich ode mnie ;)

Ot... i ewentualny problem z głowy!

I to jest zdrowe podejście :)

Napisano

Wylosowana :D

Mam do Was pytanie: wspólnie z chłopakiem staraliśmy się o wizę, jednak wylosowałam tylko ja. Jakie są szanse i co trzeba zrobić aby wylecieć razem? Za wszelkie wskazówki będę bardzo wdzięczna ;)

Gratuluje wszystkim wylosowanym

Napisano

No i stało się, u mnie 0:3.

Jestem, powiem szczerze, zawiedziony..

Nie potrafię się teraz zdobyć na zdrowe i rozsądne podejście.

Idę oglądać mecz, może ochłonę.

Napisano

Wylosowana :D

...

Jakie są szanse i co trzeba zrobić aby wylecieć razem? Za wszelkie wskazówki będę bardzo wdzięczna ;)

Po pierwsze gratulacje :)

Po drugie - wziąć ślub

@tomey - przykro mi :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...