sly6 Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Nikt Cie nie po informuje ze nie ma juz wiz.Jak pozostaniesz na tym forum to sami o tym napiszemy ze nie ma juz wiz w danej loterii a moga sie skonczyc przez 30 wrzesnia . Dostajesz zaproszenie na rozmowe 4-6 tyg przed rozmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziulaaaA7 Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 A wielkość koperty?? I adres nadawcy napisałam z polskimi znakami na kopercie czy to ma jakiś wplyw i mogą przez to odrzucić Moj list ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 witam ja mam numer 33xxx to chyba baardzoo wysoki. generalnie wyslalismy juz te dokumenty ale nie wiemy czy doszly. J jak to jest teraz? czekam na maila od nich kiedy zapraszaja mnie na rozmowe ? a jak nie starczy juz dla mnie wiz to dostane od nich maila ze sory ale nie tym razem? odczekaj dwa/trzy tygodnie i wyślij do nich maila. Potwierdzisz sobie czy dokumenty dotarły. Możesz również zadzwonić. Później śledź biuletyn tam dowiesz się jaki numer własnie jest przerabiany. Niestety nie będą Cię o niczym innym informować jak tylko o terminie rozmowy. To będzie mail, że twój status został zaktualizowany i masz się zalogować żeby sprawdzić. A wielkość koperty?? I adres nadawcy napisałam z polskimi znakami na kopercie czy to ma jakiś wplyw i mogą przez to odrzucić Moj list ??? Nie! no pewnie, że nie! Czym wy się ludziska przejmujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szumka Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Hej wszystkim ! Mój mąż wylosował 16*** wię patrzę że jest szansa że dostaniemy się na rozmowę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tulipani Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Szumka cn masz niski, odsylaj papieruchy i czekaj na rozmowe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viciu080 Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Jakie są potencjalne powody nie zaproszenia kogoś na rozmowę? Ktoś tu napisał ostatnio że na rozmowie konsul miał dokumenty w stanie jakby nienaruszonym więc nawet ktoś porządnie nie zajrzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Na pewno powodem nie zaproszenia na rozmowę jest brak wiz do przyznania. W sensie, że już się skończyły i nie doszło do Twojego cn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viciu080 Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Na pewno powodem nie zaproszenia na rozmowę jest brak wiz do przyznania. W sensie, że już się skończyły i nie doszło do Twojego cn. No tak, zatem kto pierwszy ten lepszy. A inne powody bo numer mam chyba w miarę niski 5xxx.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 właśnie, ja zastanawiam się czy błędnie wypełnione formularze mogą być takowym powodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 nie znam takiego przypadku z tego forum aby komus tak odrzucili papiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.