sawi81 Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 ja mam 6 marca Próbuje wypełnić formularz dla firmy kurierskiej TNT i tam się pytają o datę priorytetową. Co za datę mam tam podać? ktoś mi może pomóc?? witam ja wpisałam datę rozmowy i było ok. w grudniu mieliśmy rozmowę. wizyny przyznane.wylot w marcu.
serafina Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 i na tzw spotkane osoby mozesz liczyc ,,rodzina to juz sama napisalas jak jest,bywa . sa tacy ze pomagaj obcym niz swoim Właśnie. Jakoś ochłodziły się relacje między rodziną w USA a mną od kiedy dowiedzieli się że mam zamiar jechać
pilkarzyk9 Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 witam ja wpisałam datę rozmowy i było ok. w grudniu mieliśmy rozmowę. wizyny przyznane.wylot w marcu. czyli odebrałeś bez problemu paszporty z TNT podając datę rozmowy jako datę priorytetowa??
oliwia_oliwia Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 Cześć Zalogowałam się na stronie: http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/index.html?firstTime=No , aby dokonać wyboru miejsca odbioru TNT. Jaką mam zaznaczyć kategorię wizową ? Pamiętacie ? To jest to: "DV1 - Diversity Immigrant" ?Dziękuję za odpowiedź.
sawi81 Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2014 czyli odebrałeś bez problemu paszporty z TNT podając datę rozmowy jako datę priorytetowa?? tak.paszporty odebraliśmy bez problemu.
oliwia_oliwia Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2014 tak to jest ta opcja do zaznaczenia Dziękuję za odpowedź Ja również zaznaczyłam datę rozmowy jako datę priorytetową
alexn Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2014 Napisz proszeo ile dni lub tygodni wczesniej dostales wiadomosc o interview. Wkrotce moja kolej. 18 stycznia wieczorem - 2 miesiące czasu Witajcie A czy ktos ma zielona karte i wybiera sie do stanow tak jak ja w ciemno?,Mam zielona karte ale nie mam tam nikogo. A co za adres podałeś? Ja też nie mam nikogo i szukam adresu do wynajęcia - na razie adresu bo mieszkania to na odległość bez obejrzenia z bliska nie wynajmę. Może ktoś z Szanownych forumowiczów zaproponuje taką usługę?
polonos Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2014 18 stycznia wieczorem - 2 miesiące czasu A co za adres podałeś? Ja też nie mam nikogo i szukam adresu do wynajęcia - na razie adresu bo mieszkania to na odległość bez obejrzenia z bliska nie wynajmę. Może ktoś z Szanownych forumowiczów zaproponuje taką usługę? Podalem adres siostry mojego kolegi,ale tam do niej sie nie wybiera
arbo Napisano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2014 A co za adres podałeś? Ja też nie mam nikogo i szukam adresu do wynajęcia - na razie adresu bo mieszkania to na odległość bez obejrzenia z bliska nie wynajmę. Może ktoś z Szanownych forumowiczów zaproponuje taką usługę? Taka usługa jak wirtualny adres z przesyłaniem poczty jest w USA dosyć powszechna. Ale koszt to ok. 9 USD miesięcznie + koszty przesyłki do PL. Tu jest kilka takich bardziej popularnych serwisów: http://www.xmarks.com/topic/mail_forwarding_services
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.