Gość espe Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Co do przekładania terminów - wystarczy mail do ambasady. Tam w odróżnieniu od polskich urzędów znają już cyfrowe formy komunikacji .
medeski Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Co do przekładania terminów - wystarczy mail do ambasady. Tam w odróżnieniu od polskich urzędów znają już cyfrowe formy komunikacji . Hej Espe - rozumiem ze tak przekladales? Poprosiles mailowo o zmiane terminu i Ci odpisali ze ok? Podali Ci nowy termin?
Gość espe Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Hej Espe - rozumiem ze tak przekladales? Poprosiles mailowo o zmiane terminu i Ci odpisali ze ok? Podali Ci nowy termin? Tak, odpisali że ok . I to jak ładnie, uprzejmie - widać różnicę do tego co znamy.
Kris2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 oliwia_oliwia w TNT rejestruje się główny aplikant i dopisuje się do niego właściwych członków rodziny (żonę i dzieci)
medeski Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Tak, odpisali że ok . I to jak ładnie, uprzejmie - widać różnicę do tego co znamy. A jak z nowym terminem? Tez mailowo? Czy tradycyjny list?
karolamo Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 oliwia_oliwia w TNT rejestruje się główny aplikant i dopisuje się do niego właściwych członków rodziny (żonę i dzieci) Kris2014 ma rację, właśnie się rejestrowałam i tak jest.
oliwia_oliwia Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Kris2014 - tak jak napisałam, jeśli się mylę poprawcie mnie Przepraszam za zamieszanie - karolamo
karolamo Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 oliwia_oliwia nie szkodzi My mamy już gotowe dokumenty do ambasady, spotkanie w piątek. Jeszcze jedno pytanko, czy trzeba przynieść te dokumenty skopiowane? Wydaje mi się, że gdzieś coś takiego czytałam, ale teraz nie mogę tego znaleźć.
oliwia_oliwia Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 karolamo - nie chcę znów wprowadzić w błąd, ale ja jak będę szła na spotkanie to na wszelki wypadek skseruje dokumenty Nie wydam na to majątku, a jednak może lepiej je mieć dodatkowo skserowane
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.