karusek Napisano 12 Maja 2014 Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 Karusek tutaj nic nie pisza o formularz DS260 http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/diversity-visa/interview/prepare-for-the-interview.html Ja się zastanawiam czy trzeba miec ksero tych wszystkich dokumentow? "ORGINALNE DOKUMENTY: Jesli chce Pan/Pani zatrzymac oryginaly aktow urodzenia i/lub malzenstwa, moze Pan/Pani zlozyc ich kserokopie, pod warunkiem przedstawienia konsulowi oryginalow do wgladu. Zalecamy przygotowanie duplikatow wszystkich dokumentow zwiazanych z Pana/Pani podaniem o wize imigracyjna. Ambasada nie przechowuje kopii dokumentow zalaczanych do pakietu wizowego" W sprawie DS260 bede dzwonil w najblizszych dniach.
leszekny Napisano 12 Maja 2014 Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 "ORGINALNE DOKUMENTY: Jesli chce Pan/Pani zatrzymac oryginaly aktow urodzenia i/lub malzenstwa, moze Pan/Pani zlozyc ich kserokopie, pod warunkiem przedstawienia konsulowi oryginalow do wgladu. Zalecamy przygotowanie duplikatow wszystkich dokumentow zwiazanych z Pana/Pani podaniem o wize imigracyjna. Ambasada nie przechowuje kopii dokumentow zalaczanych do pakietu wizowego" W sprawie DS260 bede dzwonil w najblizszych dniach. To biegnie szukać ksero
serafina Napisano 12 Maja 2014 Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 ja na dniach idę na rtg i test kiłowy, po 20 do dr Gajera no i na rozmowę Czy przygotowywaliście się jakoś na rozmowę?
leszekny Napisano 12 Maja 2014 Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 Jak myslicie kiedy bedzie numer 34XXX?? Napewno w Lipcu
leszekny Napisano 12 Maja 2014 Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 Czy przygotowywaliście się jakoś na rozmowę? Tak spakowane dokumenty i wyprasowana koszula
grzesG Napisano 13 Maja 2014 Zgłoś Napisano 13 Maja 2014 Tak spakowane dokumenty i wyprasowana koszula hehe koszula w flagę USA
twilight_C Napisano 13 Maja 2014 Zgłoś Napisano 13 Maja 2014 Jak myslicie kiedy bedzie numer 34XXX?? Anka89 chyba bedziemy szły w podobnym terminie ja mam prawie 34XXX;) Maila od nich można sie spodziewać pewnie koło konca maja? A do lekarzy długie są kolejki czy jak zadzwonie np. tydzien wczesniej to mnie przyjmie?
serafina Napisano 13 Maja 2014 Zgłoś Napisano 13 Maja 2014 hehe koszula w flagę USA Buhahaha Ale fajne chłopaki jesteście to ja założę skarpetki w myszkę Miki Pytam na poważnie bo co jak konsul zapyta o przebieg ścieżki zawodowej a ja pomylę się w dacie i to samo ze studiami (bo kilka kierunków zaliczyłam i kilku prac się imałam)
Gość miqhs Napisano 13 Maja 2014 Zgłoś Napisano 13 Maja 2014 Z tym lekarzem to się lepiej pospiesz, lepiej wcześniej się umówić i przełożyć wizytę. Ja się umawiałam na 3 tygodnie wcześniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.