serafina Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Ale czy suplementy do dyplomów również są potrzebne? Czy mam zrobić kopię? Bo szkoda drzew...
serafina Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 a jeśli chodzi o politykę bezpieczeństwa w ambasadzie - czy kobiety mogą wnieść małą torebkę na ramię oraz teczkę z dokumentami?
andyopole Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 a jeśli chodzi o politykę bezpieczeństwa w ambasadzie - czy kobiety mogą wnieść małą torebkę na ramię oraz teczkę z dokumentami? Kastet i pistolet zostaw w domu.
Gość miqhs Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Mogą mogą, panowie na wejściu pogrzebią w torebce i będzie ok Kiedy masz wizytę? Luzik
NatiGrzes Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Pytanie do wszystkich zniecierpliwionych, oczekujących i pełnych nadziei: Nie macie jakiejś wróżki żeby wcześniej podała wyniki VB ? ;P albo kto ma szklaną kulę i chce się pobawić....????
serafina Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 jutro mam rozmowę Co do komentarza o kastetach itd nie ustosunkuję się, bo nie wiadomo - zażartuję sobie a jutro panowie w ciemnych okularach zgarną mnie spod ambasady Wiadomo-kula szpiegula wiecznie czuwa Telefony komórkowe wrzucamy do pudełeczka przy wejściu?
Gość miqhs Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Wyluzuj sie, panowie wszystko powiedzą co i jak Napisz potem jak było
serafina Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 dobra, wrzucam na luz Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.