Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

właśnie dostałam sms z TNT ze jutro dostarcza mi paszport

wow super ! ja tez juz dostalam ;) kamien z serca spadl ...ale niestety zmiana biltu kosztowala mnie ponad $600...

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Serafina lecisz do san Diego?! My tez! Moze spotkamy sie na miejscu zawsze to jakoś raźniej ;) tylko my będziemy dopiero w połowie grudnia.

My Co prawda LA ale SeaWorld z małym bedziemy odwiedzac :)

Napisano

Serafina lecisz do san Diego?! My tez! Moze spotkamy sie na miejscu zawsze to jakoś raźniej ;) tylko my będziemy dopiero w połowie grudnia.

Pewnie :)

Pod warunkiem że mnie nie wywieje w inne strony, ale jak na razie San Diego to jest ^_^

Napisano

Pewnie :)

Pod warunkiem że mnie nie wywieje w inne strony, ale jak na razie San Diego to jest ^_^

my też będziemy sie zastanawiać czy nas może nie wywieje ale w San Diego mamy powiedzmy start ;)

My Co prawda LA ale SeaWorld z małym bedziemy odwiedzac :)

my też bo małej obiecaliśmy delfiny jak będzie grzeczna w ambasadzie hahaha a mały ile ma lat?

Napisano

my też będziemy sie zastanawiać czy nas może nie wywieje ale w San Diego mamy powiedzmy start ;)

my też bo małej obiecaliśmy delfiny jak będzie grzeczna w ambasadzie hahaha a mały ile ma lat?

W Seaworld mozna wejsc do basenu z delfinami. Bylismy tam raz ale wtedy nie wchodzilismy, nastepnym razem nie odpuszcze. Antek ma 3.5 - mysle ze dostanie szału jak to zobaczy :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...