serafina Napisano 15 Września 2014 Zgłoś Napisano 15 Września 2014 No prosze, czlowiek sie cale zycie nowych rzeczy uczy A pewnie ze tak. Ja, przykladowo, ucze sie na prawo jazdy, mam nadzieje zdac je w przyszlym tygodniu
serafina Napisano 15 Września 2014 Zgłoś Napisano 15 Września 2014 (nie) dziekuje, jak to mowia u nas na wschodzie
emzet83 Napisano 20 Września 2014 Zgłoś Napisano 20 Września 2014 Ciekawi mnie czy duzo jest tutaj osób, ktore zostaly wylosowane ale niestety nie byly zaproszone na interview...? Co tu miało znaczenie? Bo miałam akurat pecha i bylam w tej grupie ludzi Jakie są Wasze odczucia i nastroje ? pzdrr
haneczka019 Napisano 20 Września 2014 Zgłoś Napisano 20 Września 2014 Ciekawi mnie czy duzo jest tutaj osób, ktore zostaly wylosowane ale niestety nie byly zaproszone na interview...? Co tu miało znaczenie? Bo miałam akurat pecha i bylam w tej grupie ludzi Jakie są Wasze odczucia i nastroje ? pzdrr Podejrzewam, że głównie wysoki numer.
sly6 Napisano 21 Września 2014 Zgłoś Napisano 21 Września 2014 a do tego wiecej osob wylosowanych niz wiz dostepnych to nie dv 2013 gdzie bylo tzw 2 losowanie bo byly wizy i prawie kazdy dostal wize.
emzet83 Napisano 21 Września 2014 Zgłoś Napisano 21 Września 2014 no właśnie... a jak myślicie czy wysokie numery były związane z kolejnością wysyłania do KCC wniosków po 1 maja 2013? nie pwoinni losować tak dużo osób,żeby nie robic ludziom nadziei... powinno wlasnie być jakies dolosowanie ewentualnie w razie nadwyżki wiz.... a ciekawe jak to w dv 2015 będzie. bo w tej nie brałam udziału i teraz zastanawiam się nad udzialem w dv 2016 ;P
sly6 Napisano 21 Września 2014 Zgłoś Napisano 21 Września 2014 widze ze jestes nowa i nigdy nie czytalas o zasadach loterii ktore sa od dawna Od kiedy loteria jest a to bedzie od dobrych 20 lat to zawsze az do dv 2013 bylo losowanych wiecej osob niz wiz jedynie w dv 2013 zrobili inaczej . I w dv 2014 bylo juz jak dawniej. To nie ma znaczenia o wysylanych wnioskach,chyba ze ktos obudzil sie w lipcu,sierpniu 2014 i chcial miec rozmowe na dv 2014.
kupszczelisty Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Napisano 23 Września 2014 Ciekawi mnie czy duzo jest tutaj osób, ktore zostaly wylosowane ale niestety nie byly zaproszone na interview...? Co tu miało znaczenie? Bo miałam akurat pecha i bylam w tej grupie ludzi Jakie są Wasze odczucia i nastroje ? pzdrr Niestety ja też zostałem wylosowany, ale nie dostałem zaproszenia. Mój CN to 51XXX
AMABO Napisano 24 Września 2014 Zgłoś Napisano 24 Września 2014 WITAM. SZYBKIE PYTANIE: JUŻ JESTEM PO ROZMOWIE W AMBASADZIE (W CZERWCU). WSZYSTKO PRZEBIEGŁO OK. JUTRO LECĘ DO USA. PYTANIE: CO Z DOKUMENTÓW MUSZE MIEĆ ZE SOBĄ NA ROZMOWĘ NA LOTNISKU W USA? PASZPORT, KOPERTĘ, KTÓRĄ DOSTAŁEM PO ROZMOWIE, 350 USD I JESZCZE COŚ?.....POMÓŻCIE!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.