Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ciekawi mnie czy duzo jest tutaj osób, ktore zostaly wylosowane ale niestety nie byly zaproszone na interview...? Co tu miało znaczenie? Bo miałam akurat pecha i bylam w tej grupie ludzi :( Jakie są Wasze odczucia i nastroje ?

pzdrr

Napisano

Ciekawi mnie czy duzo jest tutaj osób, ktore zostaly wylosowane ale niestety nie byly zaproszone na interview...? Co tu miało znaczenie? Bo miałam akurat pecha i bylam w tej grupie ludzi :( Jakie są Wasze odczucia i nastroje ?

pzdrr

Podejrzewam, że głównie wysoki numer.

Napisano

no właśnie... a jak myślicie czy wysokie numery były związane z kolejnością wysyłania do KCC wniosków po 1 maja 2013?

nie pwoinni losować tak dużo osób,żeby nie robic ludziom nadziei... powinno wlasnie być jakies dolosowanie ewentualnie w razie nadwyżki wiz....

a ciekawe jak to w dv 2015 będzie. bo w tej nie brałam udziału i teraz zastanawiam się nad udzialem w dv 2016 ;P

Napisano

widze ze jestes nowa i nigdy nie czytalas o zasadach loterii ktore sa od dawna

Od kiedy loteria jest a to bedzie od dobrych 20 lat to zawsze az do dv 2013 bylo losowanych wiecej osob niz wiz

jedynie w dv 2013 zrobili inaczej .

I w dv 2014 bylo juz jak dawniej.

To nie ma znaczenia o wysylanych wnioskach,chyba ze ktos obudzil sie w lipcu,sierpniu 2014 i chcial miec rozmowe ;) na dv 2014.

Napisano

pzdrr

Niestety ja też zostałem wylosowany, ale nie dostałem zaproszenia. Mój CN to 51XXX

Napisano

WITAM.

SZYBKIE PYTANIE: JUŻ JESTEM PO ROZMOWIE W AMBASADZIE (W CZERWCU). WSZYSTKO PRZEBIEGŁO OK. JUTRO LECĘ DO USA. PYTANIE: CO Z DOKUMENTÓW MUSZE MIEĆ ZE SOBĄ NA ROZMOWĘ NA LOTNISKU W USA? PASZPORT, KOPERTĘ, KTÓRĄ DOSTAŁEM PO ROZMOWIE, 350 USD I JESZCZE COŚ?.....POMÓŻCIE!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...