Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem czy warto o tym wspomnieć ale wydaję mi się, że(jak ktoś bardziej ogarnia to proszę mnie poprawić) dla DV2013 największy wylosowany numer dla europy był około 33000. Wynikałoby z tego, że wszyscy wylosowani mieli swoje szanse na interview. Inaczej może być dla DV2014 gdzie są numery około 55000.

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Informacja o terminie rozmowy będzie dostępna po sprawdzeniu statusu online (jak w przypadku informacji o wylosowaniu), na stronie www ambasady (plik pdf na bieżący miesiąc), czy listownie na adres aplikanta? Zgłupiałem trochę :) :)

Napisano

Dostaniesz e-maila i będzie to jedyny email wygenerowany z KCC (poza e-mailami z pytaniami do Nich). Przekierują Cię, że nastąpiła zmiana Twojego statusu na stronie i tam sprawdzisz datę interview. Możesz się spodziewać e-maila 2-3 dni po tym jak Twój numer będzie current w biuletynie. Na ogół jest to ponad 4 tygodnie przed spotkaniem.

Napisano

uslow nic juz nie przychodzi listownie z KCC ,aby poczta elektroniczna,sprawdzaj tez spam :)

paradox dobrze Ci sie wydaje co do numerow :),w 2013 tak bylo.

Napisano

pilkarzyk9 dobrze rozumiesz :)

sly6, masz już jakąś teorie na temat tych numerów w DV2014 dla EU? Ilość wiz do rozdania jest taka sama a ludzi wylosowali 20% więcej.

Napisano

bo moze zobaczyli jak bylo rok temu,czy w latach ubieglych ,ze male zainteresowanie ,troche ludzi odpuscilo dalsze staranie sie o wize i moglo troche wize zostac ;)

tutaj tez mamy ciekawa dyskusje na ten temat :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...