paradoox Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 ja z numerem 47*** jestem podłamana, że w ogóle do mnie mogą nie dojść a mój numer nie załapie się w biuletynie Głowa do góry. Są jeszcze większe numery.
AMABO Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 Ech, równo 7 dni temu wysłałem mailowo do KCC zapytanie, czy moje dokumenty do nich doszły i czy są poprawnie wypełnione. Do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi (oprócz automatycznego maila dziękujacego za zadanie pytania). Myślałem, że oni max po 5 dniach roboczych odpisują, a tu kompletnie nic Z tego co zdołałem wyczytać na tym forum, to innym chyba dosyć szybko odpisywali na zadawane pytania.
leszekny Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 Ech, równo 7 dni temu wysłałem mailowo do KCC zapytanie, czy moje dokumenty do nich doszły i czy są poprawnie wypełnione. Do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi (oprócz automatycznego maila dziękujacego za zadanie pytania). Myślałem, że oni max po 5 dniach roboczych odpisują, a tu kompletnie nic Z tego co zdołałem wyczytać na tym forum, to innym chyba dosyć szybko odpisywali na zadawane pytania. Nie masz się czym przejmować Nam też odpisali dość późno. Na pewno nie dostaniesz w odpowiedzi czy dokumenty są poprawnie wypełnione Wszędzie czytam, że Eu ma duże numery i mam nadzieję, że nasz 26XXX będzie zaproszony początkiem roku ps Ciekawe są te teorie spiskowe
AMABO Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 Nie masz się czym przejmować Nam też odpisali dość późno. Na pewno nie dostaniesz w odpowiedzi czy dokumenty są poprawnie wypełnione Wszędzie czytam, że Eu ma duże numery i mam nadzieję, że nasz 26XXX będzie zaproszony początkiem roku ps Ciekawe są te teorie spiskowe Dzieki. z ciekawości - jak długo czekaliscie na odpowiedź na swojego maila?
leszekny Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 Dzieki. z ciekawości - jak długo czekaliscie na odpowiedź na swojego maila? na pewno ponad tydzień
AMABO Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 na pewno ponad tydzień OK, więc czekam dalej. Jak do soboty nie odpiszą, to zaczynam panikować.
ilya_ Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 na pewno ponad tydzień a tu nie pisal ktos na forum ze po miesiacu dostal odpowiedz na jakies tam swoje pytanie ?
AMABO Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 a tu nie pisal ktos na forum ze po miesiacu dostal odpowiedz na jakies tam swoje pytanie ? Naprawdę? no to ja już nie wiem......
serafina Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 Miejmy nadzieję że z 26*** będą rozmawiać już w styczniu
mi0706 Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 W DV 2013 ja wysłałem maila w połowie lipca 2012, a odpowiedź dostałem 30 lipca. Czekałem dwa tygodnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.