Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja z numerem 47*** jestem podłamana, że w ogóle do mnie mogą nie dojść a mój numer nie załapie się w biuletynie :(

Głowa do góry. Są jeszcze większe numery.

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ech, równo 7 dni temu wysłałem mailowo do KCC zapytanie, czy moje dokumenty do nich doszły i czy są poprawnie wypełnione. Do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi (oprócz automatycznego maila dziękujacego za zadanie pytania). Myślałem, że oni max po 5 dniach roboczych odpisują, a tu kompletnie nic :(

Z tego co zdołałem wyczytać na tym forum, to innym chyba dosyć szybko odpisywali na zadawane pytania.

Napisano

Ech, równo 7 dni temu wysłałem mailowo do KCC zapytanie, czy moje dokumenty do nich doszły i czy są poprawnie wypełnione. Do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi (oprócz automatycznego maila dziękujacego za zadanie pytania). Myślałem, że oni max po 5 dniach roboczych odpisują, a tu kompletnie nic :(

Z tego co zdołałem wyczytać na tym forum, to innym chyba dosyć szybko odpisywali na zadawane pytania.

Nie masz się czym przejmować

Nam też odpisali dość późno.

Na pewno nie dostaniesz w odpowiedzi czy dokumenty są poprawnie wypełnione

Wszędzie czytam, że Eu ma duże numery i mam nadzieję, że nasz 26XXX będzie zaproszony początkiem roku

ps

Ciekawe są te teorie spiskowe

Napisano

Nie masz się czym przejmować

Nam też odpisali dość późno.

Na pewno nie dostaniesz w odpowiedzi czy dokumenty są poprawnie wypełnione

Wszędzie czytam, że Eu ma duże numery i mam nadzieję, że nasz 26XXX będzie zaproszony początkiem roku

ps

Ciekawe są te teorie spiskowe

Dzieki. z ciekawości - jak długo czekaliscie na odpowiedź na swojego maila?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...