paradoox Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2013 Słowik jeśli mogę spytać jaki masz nr? kurcze my mamy 16*** i jeszcze żadnej informacji nie ma Ponieważ procesują numery do 8***. Ty jeszcze poczekasz kilka miesięcy na informacje.
szumka Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2013 Ponieważ procesują numery do 8***. Ty jeszcze poczekasz kilka miesięcy na informacje. kurcze to coś jest nie tak , skoro piszą że Słowik ma nr 26***
paradoox Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2013 Słowik ma 26** a nie 26***. 26** < 8*** 26*** > 8***
szumka Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2013 Słowik ma 26** a nie 26***. 26** < 8*** 26*** > 8*** czeski błąd, faktycznie sorrki nie wiedziałam że aż taki niski CN się trafił sadząc po tym co ludzie pisali dzięki paradoox:)
boni Napisano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam ! Jak czytam wszystkie wasze wypowiedzi (śledzę dość często), to jestem zrezygnowana totalnie. Mój mąż wygrał w loterii wizowej , ale cóż z tego jak nasz numer jest potwornie wielki 2014EU00050***. Nie widziałam na forum osoby, która miałaby tak wielki numer. Może ktoś też pochwali się takim. Szansa na rozmowę w Ambasadzie żadna! Pozdrawiam szczęśliwców z małymi numerami i życzę udanych wizyt w Ambasadzie. Proszę piszcie więcej o rozmowach już odbytych. Pozdrawiam.
slowik1 Napisano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2013 czeski błąd, faktycznie sorrki nie wiedziałam że aż taki niski CN się trafił sadząc po tym co ludzie pisali dzięki paradoox:) Paradoxx widze na biezaco z case'ami wszystkich forumowiczow;)Jest w 100% jak napisales:) Btw potrzebuje zaswiadczenia o niekaralnosci za Slowacji, bo tam mieszkalem, czy jestem to w satnie zalatwic w Polsce?
sly6 Napisano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2013 slowik napisz do Ambasady Slowacji i sie spytaj czasami takie zaswiadczenie da sie zalatwic z Polski
paradoox Napisano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2013 Szansa na rozmowę w Ambasadzie żadna! Faktycznie numer duży. Na forum chyba jest osoba, która ma 51XXX. Największy numer na Europe to 54k-55k. Nic nowego nie odkryję ale szansy byście nie mieli gdybyście nie zostali wylosowani. Jak już macie CN to wyślijcie dokumenty (jeśli jeszcze tego nie zrobiliście) i czekajcie na swoją kolej. W tym roku liczba odmów może być większa niż ostatnio stąd te wysokie numery i ilość wylosowanych osób. Paradoxx widze na biezaco z case'ami wszystkich forumowiczow;) Robię rozeznanie bo sam mam wysoki
runawaybrode Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2013 Ktoś ma spotkanie w ambasadzie ze mną 9 października 2013? ))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.