freja Napisano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Listopada 2013 Magda, dokumenty wyslalismy w sierpniu, ok 20tego, jakos tak, wiec na interview czekalismy okolo 3 miesiecy. Na poczatku pazdziernika przyszlo pismo do domu, ze bedziemy miec interview 19 listopada, a wiec mielismy ciut ponad miesiac na przygotowanie sie. A pod koniec pazdziernika przyslali Employment Authorization Card. Szybko to poszlo, od momentu otrzymania wizy do zielonej karty 5 miesiecy i 3 tygodnie.
Laurka Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2013 Oj ciut wczesniej wyslalas niz 20-tego, bo pamietam, ze sie pytalam o rady, a ja mam NOA1 z 16. sierpnia
Magda10 Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2013 Magda, dokumenty wyslalismy w sierpniu, ok 20tego, jakos tak, wiec na interview czekalismy okolo 3 miesiecy. Na poczatku pazdziernika przyszlo pismo do domu, ze bedziemy miec interview 19 listopada, a wiec mielismy ciut ponad miesiac na przygotowanie sie. A pod koniec pazdziernika przyslali Employment Authorization Card. Szybko to poszlo, od momentu otrzymania wizy do zielonej karty 5 miesiecy i 3 tygodnie. dzieki freja. mam nadzieje ze u mnie tez bedzie tak szybko. w nagrode za dlugie czekanie na noa2 Pozdrawiam
Magda10 Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2013 Mozna nie miec takiej rozmowy a wtedy czeka sie dluzej? to lepiej niech bedzie. chyba ze to znaczenia nie bedzie mialo no to niech nie bedzie . a tak naprwde to wszystko mi jedno, bedzie czy nie oby sie to w czasie znow nie przeciagalo.
sly6 Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2013 Nie czeka sie dluzej jak widac taka rozmowa to sama formalnosc jak u Freji
Magda10 Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2013 Nie czeka sie dluzej jak widac taka rozmowa to sama formalnosc jak u Freji no to zdecydowanie bez tej rozmowy poprosze pozdrawiam i milego dnia.
Magda10 Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2013 Aha, teraz juz wiem wszystko tylko nie moge sie zdecydowac czego chciec bardziej :-)
freja Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Listopada 2013 A mi sie wydaje, ze dlugosc czekania na karte nie zalezy od tego, czy idziesz na interview czy dostajesz gotowca do domu, a bardziej od tego jak bardzo zawalone jest twoje lokalne uscis. Oj ciut wczesniej wyslalas niz 20-tego, bo pamietam, ze sie pytalam o rady, a ja mam NOA1 z 16. sierpnia no racja, jakos moze 15tego, juz nie pamietam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.