Malgorzata77 Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2013 Nie wypełniałaś dodatkowych informacji na tej stronie? Adres Twojego pobytu, numer paszportu? Wszyscy to wypełniają. Jeśli nie wpisywałaś nigdzie, to zrobią to przy odprawie, bo muszą. Nie, nigdzie tego nie musiałam wpisywać. Właśnie tak myślałam, że przy odprawie będę poproszona o pokazanie paszportu z wizą itp.
c4r0 Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2013 Te informacje będziesz musiała podać przy odprawie, on-line lub na lotnisku. Będzie trzeba podać adres gdzie będziesz mieszkać, więc jak się odprawiasz na lotnisku to sobie przygotuj żeby potem nie było paniki.
Malgorzata77 Napisano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2013 Tak, oczywiście wiem o tym Zaintrygował mnie ten APIS tylko. Dzięki!
georg700 Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam jeszcze jedno pytanie:Otrzymałem kartę MILES MORE od Lufthansy. Domyślam się że chodzi o jakieś punkty i zniżki przy kolejnych lotach. Po pierwsze, na karcie jest błąd (tytuł Dr. zamiast Mr.) ponieważ wcześniej w danych na stronie Lufthansy wrzuciło mi się Dr. Po drugie, czy jest jakiś sens zawracania sobie tym głowy ? naprawdę nie przewiduję następnych lotów przez następny rok Z drugiej strony, chyba nic się nie stanie jak oleję sprawę karty, czy jest to ważny dokument?
c4r0 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Dr chyba ma znikome znaczenie. Kartę możesz olać. Czy jest sens zawracania sobie głowy? Jeśli na prawdę nie będziesz latać przynajmniej parę razy w roku to raczej nie. Z drugiej strony ja miałem takie samo podejście a okazało się, że w ciągu dwóch lat jednak leciałem do USA kilka razy. Za zdobyte punkty zamówiłem sobie słuchawki warte 300zł. Niby nic w porównaniu do tych tysięcy dolarów wydanych na bilety, ale zawsze fajnie dostać coś fajnego "za darmo"
Joanna30 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja za loty po Europie i za jeden lot do Stanów uskładałam sobie wystarczająco mil na przelot w dwie strony z Wrocławia do Warszawy. Niby niewiele, a cieszy
georg700 Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Dzięki, olewam więc sprawę Co do lotów po europie.. Latam tylko Ryanairem Najtańszy przewoźnik
mathew75 Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 I nie zawsze najtańszy. Chce za takiego uchodzić, więc wiele osób nie szuka biletów u kogoś innego :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.