kzielu Napisano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2013 Tylko że wtedy na bagaż przyczepka potrzebna...
andyopole Napisano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2013 Tylko że wtedy na bagaż przyczepka potrzebna... CC sie zmieszcza. Nawet calej osemki. :-);-):-D
jabba1 Napisano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2014 Mam pytanie do bardziej doświadczonych, we wrześniu będę pożyczać samochód (Vegas lub LA) i robię małe kalkulacje finansowe. W Alamo i Avisie (będę mieć tam zniżke 15% oprócz kwoty wyliczonej - karta studencka) wylicza mi mniejszą kwotę za wypożyczenie kiedy wybieram, że nie jestem rezydentem USA :> (wychodzi koło 1000$ za 2 tyg z GPS), dla porównania dla rezydenta ten sam samochód w tych samych datach wychodzi koło 1250$. Mam 24lata więc mam wzwyżkę za wiek ale za to Waiver jest wliczony i nie muszę za niego dopłacać. Pytam tutaj o to bo trochę mnie to zdziwiło bo zazwyczaj wszystko jest droższe dla nie-rezydenta niż odwrotnie
mi0706 Napisano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2014 Świetnie! Tylko o co pytasz? Bo jeśli o to dlaczego jest dla ciebie taniej, to po co się przejmować, przecież jest dla ciebie taniej.
jabba1 Napisano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2014 No dokładnie o to Nie to, że narzekam tylko po prostu wydało mi się to trochę podejrzane a lepiej nie być zaskoczonym przy odbiorze samochodu
mikeyanagita Napisano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2014 Mam pytanie do bardziej doświadczonych, we wrześniu będę pożyczać samochód (Vegas lub LA) i robię małe kalkulacje finansowe. W Alamo i Avisie (będę mieć tam zniżke 15% oprócz kwoty wyliczonej - karta studencka) wylicza mi mniejszą kwotę za wypożyczenie kiedy wybieram, że nie jestem rezydentem USA :> (wychodzi koło 1000$ za 2 tyg z GPS), dla porównania dla rezydenta ten sam samochód w tych samych datach wychodzi koło 1250$. Mam 24lata więc mam wzwyżkę za wiek ale za to Waiver jest wliczony i nie muszę za niego dopłacać. Pytam tutaj o to bo trochę mnie to zdziwiło bo zazwyczaj wszystko jest droższe dla nie-rezydenta niż odwrotnie Jestem w podobnej sytuacji - 24 lata i we wrześniu chcę wynająć samochód na 2 tygodnie. Jaka karta studencka upoważnia do zniżki 15% - ISIC? BTW podobno warto przeglądać strony z kuponami zniżkowymi, żeby wynaleźć jakiś dodatkowy rabat na avis/hertz etc.
jabba1 Napisano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2014 http://www.saveoneverytravel.com/discounts/cards/ise-card
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.