nala Napisano 24 Października 2013 Zgłoś Napisano 24 Października 2013 Witam jestem ciekawa jak wyglądala wasza emigracja do USA i w jaki sposób wyemigrowaliscie . PS. Jeśli był juz taki temat to podajcie linki dziekuje Jak umiescilam w zlym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu Pozdrawiam Nala
Gość Violonczela Napisano 24 Października 2013 Zgłoś Napisano 24 Października 2013 ale fajny temat ... chetnie tez poczytam, wiec do dziela
ilya_ Napisano 24 Października 2013 Zgłoś Napisano 24 Października 2013 tu masz 1 emigranta tego forum: http://forum.usa.info.pl/topic/6329-gc-i-zycie-w-bay-area-;-wlasnie-mija-rok/
nala Napisano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 24 Października 2013 Dziekuje za linka a inne historie bym prosila
kig Napisano 24 Października 2013 Zgłoś Napisano 24 Października 2013 A moze by tak sobie sama poszukac? Poczytaj forum a duzo tematow znajdziesz, chcesz zeby inni szukali za ciebie?
nala Napisano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Nie nie chcę ale stworzyłam watęk by dowiedziec sie waszych histori np.Jak to sie stalo itp. a ten temat co uzytkownik podał to czytalam
kzielu Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Chcesz obczaic jakie są możliwości emigracji ? Liczba możliwości jest skończona i wszystko było opisane po 5 razy....
Dragony Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 A ja mysle, ze autorce wątku chodzi o zebranie ludzkich historii emigracyjnych w jednym miejscu. Zeby mozna było poczytać jak to u innych było... Sama bym chetnie poczytałą cos takiego - rożne historie w jednym miejscu.
c4r0 Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 A ja ciekaw jestem jaki procent użytkowników udzielających się regularnie na tym forum rzeczywiście wyemigrowało do USA. Bo ja na przykład nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.