Skocz do zawartości

Nowe Zasady International Experience Canada 2014

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy to mi nie odświeża się strona ambasady, czy naprawdę nie ma jeszcze żadnych wiadomości na temat otwarcia programu? To czekanie zaczyna robić się irytujące.

• Odpowiedzi 448
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 2 tygodnie później...
Napisano

bedzie otwarty dla Polski :)

ps to jest takie myslenie ,ze jak rok temu bylo w lutym to i teraz bedzie podobnie,maja czas do otwarcia do konca roku ;) przepraszam ze tak pisze ,nalezy cierpliwie czekac ,nic wiecej nie pozostaje :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Na stronie ambasady ukazała sie informacja o spotkaniu informacyjnym 4 kwietnia w Warszawie. Czy na takim spotkaniu będą informacje, których nie ma na stronie? Do Warszawy mam bardzo daleko i nie wiem czy jechać.

Napisano

Na stronie jest napisane, że sesje będą odbywać się "w dni". Czy to oznacza, że będzie więcej takich spotkań?

I jeśli nic tam więcej nie będzie powiedziane to na co takie spotkanie?

Napisano

kto to moze wiedziec czy bedzie wiecej takich spotkan :) zobacza po ilosc chetnych i moze wtedy podejma decyzje

pamietac nalezy ze IEC ma 3 programy a bywa tak ze w pracy wakacyjnej juz nie ma miejsc za to sa w stazu i praktykach .Wtedy nadal IEC 2014 jest otwarty

spotkania sa po to ze wiele osob dzwoni,pyta sie przez e-mail i na tym spotkaniu moga wiekszej ilosci osob odpowiedziec :)

wazne aby czytac strone Ambasady,CIC :) tam wiele jest odpowiedzi.

Napisano

A czy pamięta Pan jak wyglądało to w tamtym roku? Ile osób może wejśćdo ambasady na spotkanie? Bo jeśli jest to spotkanie dla wszystkich 3 programów, ludzi z całej Polski, to boję się, że dużo osób może nie wejść.Mam daleko do Warszawy i jest to dla mnie bardzo problematyczny wyjazd. Stąd dylemat czy jechać, czy ominie mnie coś istotnego.
Jestem zainteresowana tylko pracą wakacyjną. Czy to prawda, że w tamtym roku miejsca na ten program rozeszły się w ciągu 20 minut?

Napisano

ja pamietam z wielu lat takie spotkania ,prawie co roku bylem ,czytalem rozne historie z tych spotkan.

moga miec problem te osoby co przyjda za pare mi przed samym spotkaniem :) a nie jak stoja juz w kolejce np 30 min.

Tylko ze ile tych osob przyjedzie :) od tego zacznijmy ;) prawie kazdy czyta strone,fora rozne i z tego sie dowiaduje,czerpie informacje

jesli juz jechac to przygotowanym na tyle aby pytac sie o konkrety a takich osob jest malo na spotkaniach co pytaja konkretnie,jak sa pytania to znajduja sie odpowiedzi na stronach CIC,Ambasady Kanady wiec nic nowego sie nie dowiesz :)

to jest prawda ze w takim czasie to sie rozeszlo jak bedzie w tym roku to zobaczymy.wazne jest to ze maja podac date rozpoczecia wczesniej ,na 24-72 godz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...